UniLaSalle

Uvod

UniLaSalle обучава генералне инжењере за обављање високих извршних и највиших менаџерских позиција у следећим секторима, посебно: пољопривреда, прехрамбена индустрија, храна и здравље, геологија и животна средина.

Упис студената је селективан. Академски програми су истраживачки информисани да подрже наставни план и програм великог спектра научних дисциплина које се предају у школи.

Наставне методе које школа подржава су динамичне и практичне и стављају велики нагласак на радну праксу. UniLaSalle а могу да искористе најбоље од својих 5 година студија како би развили вештине потребне за постизање циљева у каријери.

Стога, као и хуманистичке науке укључене у наставни план и програм, живахан живот у кампусу, свеобухватан програм ваннаставних активности и бројни академски или лични пројекти омогућавају студентима да изграде своје самопоуздање и испуне свој потенцијал.

Ово се ради кроз препознавање других, обавеза и одговорности. Сви такви квалитети су неопходни будућим менаџерима, али и свима који желе да у животу направе успех.

Наше вредности

Школа жели да подстакне вредности као што су поштовање, осећај посвећености и добровољног рада, вера у једнакост и једнаке могућности за сиромашне и сиромашне. Доказ ове посвећености може се наћи у личном надзору који студенти добијају од чланова факултета, промоцији ваннаставних активности у оквиру академског програма и свеобухватном образовању које нуди живот у кампусу и његов живахни живот у заједници.

Заиста живот у кампусу нуди изузетно искуство колективног живота који позива на осећај одговорности за служење другима и резултира доживотним пријатељствима.

Све наведено је основа духа и снаге школе коју деле стотине хиљада образованих сваке године у УниЛаСаллиан институцијама широм света.

Lokacije

  • 19, rue Pierre Waguet Cedex, BP 30313 - 60026, Beauvais

  • 3 Rue du Tronquet, 76130, Mont-Saint-Aignan

  • 78 A rue de Sèvres, 75341, Paris

  • 2, rue Robert d’Arbrissel - CS 76522 35065 RENNES CEDEX-France, , Rennes

Pitanja