Pronađite svoj veterinarski stepen

Šta želite da učite?
Gde želite da studirate?

Studija Lokacije

U našoj bazi podataka imamo više od hiljadu univerziteta iz celog sveta.

Popularni programi Veterine

Veterinarska nauka bavi se zdravljem i blagostanjem životinja, obuhvatajući sve od preventivne nege do složenih hirurških zahvata i psihološke analize. Vrhunski univerziteti, medicinske škole, medicinski fakulteti i druge obrazovne institucije širom sveta nude studijske programe iz veterinarske nauke, bilo da je to na Bachelor, Master ili doktorskom nivou, kao i pojedinačne kurseve. Ako odlučite da studirate veterinarsku nauku, kursevi će uključivati mnoge iste teme kao i one koje su obuhvaćene medicinskom diplomom, ali sa fokusom na životinje umesto na ljude.

Programi studija Veterinarske nauke obuhvataju različite oblasti, kao što su dobrobit životinja, hirurgija, ishrana životinja, parazitologija, reproduktivna biologija, epidemiologija i javno zdravlje, nega životinja u kritičnom stanju i veterinarska nega. Postoje opcije pohađanja klasičnih programa, kao i onih sa fleksibilnim pohađanjem predavanja, online programi i programi učenja na daljinu.

Započnite svoju pretragu pregledajući neke od najpopularnijih programa studija Veterinarske nauke koji su navedeni ispod. Možete da tražite dalje informacije od prijemne kancelarije univerziteta tako što ćete samo da popunite ovaj online obrazac!