Keystone logo

1 Na kampusu Pred-medicinske studije Programi u Бафало, Сједињене Америчке Државе за 2024

Filteri

Filteri

 • Pred-medicinske studije
 • Сједињене Америчке Државе
 • Na kampusu
Polja studija
  Društvene nauke (0)Jezici (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Studije Nauke o energiji (0)Studije prava (0)Studije sporta i vežbanja (0)Studije umetnosti (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Na kampusu Pred-medicinske studije Programi u Бафало, Сједињене Америчке Државе

  SAD ostaju najpopularnija destinacija na svetu za međunarodne studente. Univerziteti u SAD dominiraju svetskom rang-listi, a zemlja takođe nudi mnoštvo uzbudljivih lokacija za studije. Državni univerzitetski sistemi delimično subvencionišu državne vlade i mogu imati mnogo kampusa koji se šire po državi, sa stotinama hiljada studenata.

  Пре него што се људи пријављују на медицинску школу, обично се упуштају у додипломске студије које ће их највероватније припремити за интензитет тих програма. Пре-мед курсеви могу ставити студенте на пут даље студије и, коначно, каријере у медицинском пољу.

  Učenje na kampusu odnosi se na lično pohađanje nastave. Obično uključuje odlazak na tradicionalne časove i predavanja, učešće u grupnim aktivnostima i lično angažovanje sa fakultetima i vršnjacima. Učenje na kampusu takođe često uključuje pristup laboratorijama, bibliotekama i drugim resursima kampusa, kao što su studentski klubovi, kancelarije za usluge karijere i rekreativni centri.