Northern Arizona University

Uvod

О Северној Аризона Университи

Нортхерн Аризона Универзитет је државни универзитет нуди основне, дипломске и професионалне степена високог квалитета и друштвене вредности. Као студент, ви сте у центру искуства НАУ, који је руководио наменског и добром факултета посвећена учењу, личног ангажмана и истраживања изврсности.

Свуда желите да научите

Нортхерн Аризона Универзитет обезбеђује више начина да се оствари своју диплому, да ли планирате да студирају на нашем Флагстафф кампусу, онлајн, или у једном од наших локација широм Аризоне.

Изузетност у примењеним истраживањима

Универзитет је високо-истраживачка институција, пружајући практична рјешења за проблеме који утичу нашем региону, нацију и свет. Наши студенти и светски познати професори истраживачи раде заједно да истражују решења за климатске промене, мањинских здравствених неједнакости, побољшати протетика технологију, и створити одржива решења за широк спектар питања.

Школарина и трошкови

Знамо трошкови цоллеге понекад може изгледати застрашујуће, али и пружају одличну вредност је нешто веома смо посвећени:

Ваш додипломски курс настава је гарантовано да остане иста за 4 године. Ако живите у једној од 14 квалификованих западних држава, твоја школарина ће бити отприлике пола ван државе школарина стопа. Наши студенти имају скоро 25 одсто мање студентског кредита дуг од националног просека.

Атлетика

Нортхерн Аризона универзитет има 15 НЦАА Дивисион И атлетике тимове. Нудимо изузетан ученик-спортиста искуство, што је кулминирало дипломирања. Наши програми су част неколико пута са престижним Биг Купа небо конференцији Пресидентс ', који препознаје укупну атлетски успех у конкуренцији иу академика.

Наше вредности

Изврсности у образовању

Нудимо ригорозан, високог квалитета и приступачне образовање за све наше студенте. Погледајте невероватне разлике које многи од наших дипломаца су направили.

Ваш успех

Да би осигурали свој будући успех, ми смо посвећени постављање потребе од вас, ученика, у центру свега што радимо. Наши професори су се обавезали се разликују не само да наставе вас, али служе као ментори и рад са вама. Ево, хандс-он учења и могућности за истраживања и креативне потраге су вам на располагању, чак и као студент.

Образовање на даљину

Важно је да нас је да дамо све квалификоване студенте приступ високом образовању. Кроз проширеном кампуса Северне Аризоне, можете зарадити степен на више локација широм Аризоне.

Разноврсност

Прослава и промовисању различитости је камен темељац универзитета. Да би се просирити универзитета искуство, ми спонзор разних међународних прилика и мултикултуралним догађајима.

Ми промовисање инклузије кроз цео универзитетских програма. Осим тога, ми стварамо могућности за све различите групе да деле своје перспективе и знања тако да сви студенти добијају богато искуство учења. Заједно градимо грађанску, ангажовање и поштовања кампуса климу у којој се поштују сви позадине.

Сви студенти су охрабрени да учествују у нашем широком низу студентских клубова и организација које негују различите интересе.

Интегритет

Поштење и поштење нису само особине завидном лица-такође су особине дивљења организација. Трудимо се управо то, и да су посвећени транспарентности и одговорности-правичности и поштења-у свему што радимо. Сви наши најновијим чињеницама и статистичких података може се наћи у Канцеларији за планирање и институционална истраживања.

Lokacije

  • Northern Arizona University South San Francisco Street , 86011, Flagstaff

Pitanja