Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 21 Masteri prirodnih nauka  (MSc) Programi u Svetsko zdravstvo 2023

21 MSc Programi u Svetsko zdravstvo 2023

overview

Магистрирао је дипломирани нивоу степена. То обично траје две године да заврши програм, али то може да варира. Програми мастер су дизајнирани да обезбеде детаљну студију о изабраном тематској области и обично захтевају студенти држите диплому пре уписа.

Шта је магистар глобалном здрављу? Степен програма Овај мајстор је фокусиран је на подручју глобалног здравља, који укључује студију о томе како ствари као што су епидемије, природне катастрофе и неадекватних средстава утицати на свеукупно здравље људи широм света. Однос између здравствене заштите, технологије, пословања, економије, политике и културе су сви студирао. Изазови у области су такође покривени. Глобални здравствени истраживачких метода, етика и култура су проучавали да заокружују програм. Студенти ће научити како да се процени здравствене заштите широм света до завршетка програма.

Појединци могу жели да изврши постдипломских студија у глобално здравље да би се квалификовали за послове са владом и великих фондација. Матуранти ће такође бити у могућности да раде у истраживању и образовању. Овај степен омогућава појединцима прилику да унапреде у управљању и административних улога у оквиру њихових тренутних каријере, такође.

Трошкови сваког програма ће варирати у зависности од различитих услова у различитим школама. Најпрецизнији процена трошкова за програма могу се добити путем програма финансијске помоћи свог колеџа.

Дипломски из глобалне здравствене мастер програм омогућава појединцима да раде у многим областима у овој области. То укључује рад као лекара, политички аналитичар, непрофитна администратор, епидемиолог и истраживач. Дипломци су у стању да допринесу области глобално здравље и помогне у решавању проблема глобалног здравства и медицинске потребе.Појединци могу да раде за многе послодавце, укључујући и непрофитне организације, система здравствене заштите и владе.

Глобално здравље је брзо развија поље. Сада је време да напредује у каријери у овој области. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Svetsko zdravstvo
  • Svetsko zdravstvo
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (21)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format