Keystone logo

108 MSc Programi u Studije medicine 2024

Filteri

Filteri

 • MSc
 • Zdravstvena zaštita
 • Studije medicine
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (108)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  MSc Programi u Studije medicine

  Магистарски програм или магистарски програм обично траје две године или више да се заврши када ученици учествују пуно радно време. Ове програме понекад узимају професионалци који желе да побољшају своје могућности запошљавања; у овом случају, програм би могао трајати много дуже.

  Шта је магистар у здравственим студијама? Овај академски програм се бави многим питањима са којима се суочавају здравствени радници. Студије могу обухватити здравствену администрацију, фармацеутске иновације, програме јавног интереса, здравствену комуникацију, глобална здравствена питања и управљање телемедицином. Специфичне класе могу укључивати експериментисање и сагласност на информисаност, дистрибуцију оскудних ресурса, управљање непрофитима, методологије пројектовања програма и социокултурни механизми изградње симптома.

  Појединци који зарађују магистарске студије из области здравствене заштите често су поштовали своје способности да добро планирају и комуницирају са другима. Често су радили на побољшању својих буџетских и временских способности. Друге предности програма укључују могућност размишљања о вишеструким решењима осетљивих проблема.

  Ова врста програма је често доступна широм свијета, како у личном, тако иу онлине поставкама. Разумно је очекивати варијације у трошковима школарине, стамбених и сличних трошкова. Заинтересовани студенти треба пажљиво истражити своје могућности.

  Каријере у области студија здравствене заштите могу бити награђиване на личној и финансијској основи. Студенти који први пут улазе у своју каријеру, а они који су истовремено радили и проучавали могу утврдити да су се њихови изгледи побољшали након дипломирања. Неке од расположивих позиција укључују биомедицинске истраживаче, администратора здравствене заштите, главног извршног директора здравствене економије, непрофитног и профитног менаџера, службеника државне здравствене службе, специјалисте за промоцију здравља, представника медицинске продаје, консултанта за здравствене информације и епидемиолога. Остале опције укључују програмског асистента у азијским и геополитичким програмима и специјалисту за здравље животне средине.

  Завршетак овог мастер програма је често важан корак ка успјешним и награђиваним каријерним путевима. За више информација потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.