Keystone logo

4 MSc Programi u Zdravstvena zaštita Optometrija Oftalmologija 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Optometrija
  • Oftalmologija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Zdravstvena zaštita Optometrija Oftalmologija

Мастер оф Сциенце или мр, је напредни академски разлика дали онима који успешно заврше унапред одређене скуп курсу који се односи на оно што је типично дисциплина наука-басед. Многи мастер оф Сциенце програма може да се заврши у року од око две или три године.

Само шта је мр из офталмологије? Овај интензивни студијски програм има за циљ да припреми студенте за уносне, награђивања каријере у области науке офталмолошки. Често наглашава теме као што су биологија, оптика, очног анатомије, генетике и визије. Генерални офталмолошка наука је такође често покривен. Неки програми такође покривају различите каријере које постоје за дипломце ових програма, као и свеобухватан преглед терена и праксе уопште.

Многи каријеру у области науке офталмолошке захтевају различите сертификате и образовних постигнућа, укључујући и МСц из офталмологије.Већина дипломци ових програма такође приметити повећање плата након добијања напредну офталмологије степен.

Студијски програми мастер знацајно разликују од једног до другог у смислу колико је одређених трошкова програма. Због ове широке варијације, будући полазници курса треба да се консултује са сваким школе интереса за уп-то-дате информације школарине.

Већина дипломци мр из офталмологије програма наставити да раде у визији или офталмолошки наука. Док разлицити степени обуке су потребне за неке позиције, многи дипломци на крају наћи посао као офталмолога, оптометриста, офталмолога или очних хирурга широм различитих клиничких и здравствене заштите подешавања. Неки одлуче да научи тему унутар вишом или високом окружењу, док су остали врате у школу да наставе докторат, која је неопходна за неке поситонс у оквиру офталмолошки наука области.

Многе школе широм света нуде онлајн обуку и програме који се односе на офталмологије, а многе од својих програмских описа може се наћи у нашој широку базу података. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.