Keystone logo

21 MSc Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Molekularna biologija 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Biomedicinska nauka
  • Molekularna biologija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (21)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Molekularna biologija

Зарада магистра наука је врхунац од око три године напорног рада, скоро седам година укупан збир укључујући степен предуслов дипломираног. Примање магистра наука могу отворити врата ексклузивне професионалне могућности и перспективе посао за дипломце.

Цуриоус особе могу бити пита, шта је магистар молекуларну медицину? Овај програм високог образовања помаже ученицима воз до данас решавање важних медицинске проблеме са којима се суочава свет, а нарочито како да боље дијагнозу, лечење, а можда и превенцију болести. Курсеви у овом програму често укључују ћелијске биологије молекуларну, функционалне Геномицс, медицинске генетике, имунологија, медицинске статистике, биоанализу, и експериментални Целл Биологи. Ученици такође могу радити на завршном пројекту или есеја, или завршити приправнички стаж као део њиховог мр програма.

Кроз потрази за њиховог степена, студенти могу показати потенцијалне послодавце да имају посвету, вештине и знање потребно да буде средство на радном месту. То чини зарађују магистрирао веома корисно за студенте.

Сваки академски програм ће имати трошкове у вези са њим, као и мр се не разликује. Трошкови за школовање и других накнада може да варира од школе до школе, међутим, може бити стипендије, донације, или други програми финанциал аид располагању да помогне студентима наставити њихов степен.

Дипломирао са Мастер оф Сциенце у молекуларну медицину може довести до могућности запошљавања у медицинске, клинички, биотехнологије, заштите животне средине, истраживања, и инжењерских области. Популарне каријере избори за дипломце укључују лабораторијски техничари, Биотехнички инжењери, клиничке истраживаче, Биотехнички, као и представнике фармацеутских и истраживача.Студенти са овом степену могу да одлуче да се врате у академске и наставити програм докторске за даља истраживања и развој вештина.

Без обзира где живите, може бити образовне опције на располагању ће вам помоћи да наставе своје образовање. Да бисте започели, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.