Keystone logo

28 MSc Programi u Zdravstvena zaštita Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Mentalno zdravlje
  • Mentalno zdravlje
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (28)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Zdravstvena zaštita Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Магистра наука степена (МСЦ) је постдипломски степен који траје око две године да се заврши. Студенти са високом стручном спремом може применити за улазак мастер програм. Генерално, теза је неопходна како би добили магистрирао. Дипломци могу ући у доктора програм по жељи.

Шта је магистар ментално здравље? Магистрирао у ментално здравље је наука степен који даје студентима вештине које су им потребне за рад са људима који имају личне или здравствене проблеме везане за њихово ментално здравље. Овај изазов поље студија учи студенте о неуронауке, неуропсихологије и биолошких аспеката томе како мозак функционише. Студенти ће обично стећи знања за рад са пацијентима менталног здравља у клиничком окружењу. Вештине стечене ће такође обично обухватају како бранилац појединци, парови и породице које су у кризи.

Студенти могу имати неколико разлога за упис у магистар наука у Ментал Хеалтх програму.Бити у стању да помогне људима у потреби може бити јак позив за ученике у овом програму. Расте запосленост, потенцијал за рад у приватној пракси и јак потенцијал зараде и других добрих разлога да га обављају.

Трошкови једног мр у менталном здрављу програма варира од једног универзитета на други. Трошкови који су укључени могу укључивати школарине, лабораторијске таксе и књига, као и стан и храну. За детаљније објашњење трошкова, проверите са школом по вашем избору.

Већина каријере у менталном здрављу укључују саветовање, или у приватној пракси или у болничким условима. Послови у области истраживања менталног здравља су такође на располагању, а то су углавном у академском окружењу или владе. Саветници могу да очекују да раде са пацијентима који пате од зависности, ненормалних понашања и менталне болести. Самилостан практиканти за ментално здравље може да направи велику разлику у животима угрожених популација.

Многи универзитети нуде магистрирао у менталном здрављу.Вечерње часове и онлине учење може бити доступан као добро. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.