Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 45 Masteri prirodnih nauka  (MSc) Programi u Menadžment zdravstvene zaštite 2023

45 MSc Programi u Menadžment zdravstvene zaštite 2023

overview

Фокусирање на терену се детаљније него 'с Дегрее момачко, Мастер оф Сциенце (МСц) укључује курс студија у научном или науке у вези са темом. Типичан степен траје један до три године да заврши, пружајући студентима са дубљим схватања предмета потребних за професионално напредовати у различитим областима.

Шта је магистар управљање медицинским? Ови програми проширити студент 'с знања о функционисању здравствених система и захтевима да их подржимо, испитивање економског утицаја, образовање и комуникацију, као и оперативне методе. Студенти ће обично науче основе успешно управљање свим нивоима објекта медицинске заштите и стручности за развој одрживог приступа здравственим системима. Лекције истражују начине рада са медицинским професионалцима, пацијентима и заједницама како би се осигурало да квалитет заштита је обезбеђена и болнице и друге објекте функционишу ефективно и ефикасно.

Зарада магистрирао управљање медицинским побољшава разумевање дипломирани је од најбољих пракси у овој области. Ово знањем обично отвара могућности за промоције на руководећим позицијама.

Трошкови магистра наука зависи од ширине конкретног програма. Са вишеструким могућностима интернационалне, провера са одређену школу је најједноставнији начин да добијете процену.

Магистрирао у управљање медицинским се често захтева да напредује на руководећим позицијама у здравственој индустрији. Различити нивои руководећим пословима су доступни у болницама и клиникама, непрофитних организација медицинске и медицинског образовања институтима. менаџери здравствене надгледа особље и сарађују са лекарима и медицинским сестрама у сарадњи са пацијентима и заједницама, руковање администрацију здравствених установа широм света.

Магистарске студије могу се добити путем или скраћено радно време или са пуним радним временом наставни план и програм, и заузетија студенти могу више воле флексибилност узимања онлине класу. Да истраже могућности које су вам доступне, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Studije medicine
  • Menadžment zdravstvene zaštite
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (45)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format