Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 22 Masteri prirodnih nauka  (MSc) Programi u Medicinska nauka 2023

22 MSc Programi u Medicinska nauka 2023

overview

Магистрирао, или Магистар наука, је степен додељује студентима који успешно заврше курсеве и друге услове предвиђене за мајсторство на задату тему. Зарада овај степен оспособљава да пређете на каријеру или додатно завршио студије кроз докторске програм.

Шта је магистар медицинских наука? Магистрирао у медицинских наука је уопштен степен програм који учвршћује разумевање студента на сложеног научних истраживања медицине. Програм се обично дизајниран да студентима обуку потребну за рад у различитим медицинским поставкама које користе научне процесе. Курсеви можда очекујете да укључи анатомије и физиологије, медицинске литературе, медицинских података и тумачења, биологије и хемије. Они све раде у сарадњи са лабораторијским искуствима да вам знање потребно да поуздано раде у медицинском окружењу.

Програм ће вероватно имати користи студентима који су заинтересовани за рад у медицини, али сигурни ком тачним области. Пошто степен фокусира на опште знања, научни принципи подучавали може бити примењен на готово сваке прилике или окружења у коме је потребна лабораторијски рад.

Трошкови за програм разликују на основу великог броја варијабли. Канцеларија признања у школи се надате да присуствујете могу вам дати процењени трошак похађања, подбацио.

Магистрирао у медицинској науци вероватно ће вас квалификовати за позиције које раде у медицинским лабораторијама. Пошто ћете научити о медицини, као и научних теорија, можете се пријавити своје знање да о питањима као што су истраживање матичних ћелија, микробиологије, развој фармацеутске и епидемиологију у лабораторији. Предузећа у овим областима су сви вероватно имати прилике да ће се уклопити своје искуство и знање.Ако желите да траже посао ван лабораторије, међутим, можда ћете моћи да напишу или предавати у средњој школи или на нивоу колеџа.

Спроводи се мр у медицинској науци са непуним радним временом или онлине могуца неким програмима. Да бисте сазнали више, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Medicina
  • Medicinska nauka
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (22)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format