Keystone logo

8 MSc Programi u Zdravstvena zaštita Gerijatrija Gerontologija 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Gerijatrija
  • Gerontologija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Zdravstvena zaštita Gerijatrija Gerontologija

Постдипломских студија је дипломирани ниво студиј намењен напредним учење у одређеној области. Теза је обично потребно да се заврши показује детаљну студију урадио током програма. Програми мастер обично потребно две године да се заврши, али то може да варира.

Шта је мр у Геронтолошком? Геронтолошки је наука о старењу. Програм у Геронтолошком је дизајниран да помогне студентима да се припреме за рад у овој области расте. Програм се фокусира на то како особа старости, ментално, физички и социјално. Цоурсеворк ће покрити старења негу и услуге, однос промене као особа одраста и утицај старења на друштво. Програми може да покрије различите професије у области геронтологије, омогућавајући студентима да се фокусирају на одабраној професији да стекну практично искуство у овој области.

Завршетак програма мастер у Геронтолошком омогућава особи да се фокусира своју каријеру након излагања разним предметима на терену. Осим тога, они са напредним степенима генерално зарађују више од оних без степени или са мањим степени.

Трошкови програма ће се разликовати од школе до школе због разлика у програмима и захтевима. То је најбоље да проверите са канцеларијом своје школе финансијске помоћи да добијете добру процену трошкова.

Дипломци програма а Геронтолошког мастер могу да нађу посао у многим различитим окружењима, укључујући здравствену заштиту, јавног сервиса, образовања и истраживања. Дипломци могу радити као администратори у болницама се фокусира на геронтолошке програме, наставнике на факултетима, истраживачи развијају производе да помогне са питањима старења, политичара који се фокусирају на старења у вези са проблемима и саветника у старачким и продуженим установама.Они који већ раде на терену сада могу да се квалификују за административне и руководећим позицијама.

Са брзо растуће геријатријској становништва, све више и више људи су потребни за рад у области геронтологије. Уз раст посао креће у правцу према горе, сада је време да се обучени за рад у овој области. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.