Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 10 Masteri prirodnih nauka  (MSc) Programi u Farmacija 2023

10 MSc Programi u Farmacija 2023

overview

Добијање диплому магистра обично ће вам пружити много изузетних погодности за свој живот. То ће отворити могућности за запошљавање, пружити вам са идејом да истражи ствари које нисам знао о, а ви ће развити јаке доживотно вештине.

Шта је мр фармације у? Програм у фармацији припрема студенте за живот у фармацеутској индустрији. По оштрење своје већ постојећих знања напредне аналитичке хемије, студенти ће обично постати прави стручњаци у процесима који долазе у изради, студира, и производњу лекова и њихових хемијских компоненти. Вештине студенти примењују укључују спектроскопија и раздвајања технике, фармацеутске микробиологије, методологију истраживања и вештине писања, откриће дрогом, дизајн и развој, и комерцијализацију производа.

Осим што високо рафинирани аналитичке и математичке вештине, оне дипломирао је магистри фармације програм ће обично нађу врло добро опремљен за било какву врсту истраживања и рада у другим областима хемије. Овај степен обично пружа бројне могућности за запошљавање у растућем, конкурентног и високом плаћања области.

Припремите се да проведу неколико година ради на томе да се до тачке да магистрирао. Постоји огроман распон шта то може коштати, и морате фактор у стварима као што су локација. Покушајте контактирали признања различитих школа Вас интересују за поређење процјењене трошкове својих програма.

Овај степен је дизајниран да припреми студенте да раде ефикасно у аналитичким и / или истраживачких одјељења фармацеутске компаније. Било који други посао који захтева напредно знање о појмовима хемије, органске хемије и фармацеутске хемије ће свакако узети у обзир неко са овог степена.Хемијска инжењер, биохемичар, медицински научник и клиничка истраживања администратора су само неки од наслова посао на располагању дипломаца.

Онлине часови може бити начин да се добије магистри фармације без потребе да путују или преместите. Постоји много опција да бисте започели истраживање. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • MSc
  • Zdravstvena zaštita
  • Farmacija
  • Farmacija
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (10)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format