Keystone logo

40 Master Programi u Zdravstvena zaštita Studije medicine Zdravstvena administracija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • Zdravstvena zaštita
  • Studije medicine
  • Zdravstvena administracija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Zdravstvena zaštita Studije medicine Zdravstvena administracija

Магистрирала обично траје од једне до три године да се заврши. Добијање овај степен је дивљења циљ да препозна студента као стручњак у својој области избора. Када се добије степен, студенти се припремају за још много тога запошљавање или вишим образовним могућностима.

Шта је магистар здравствене управе? Овај детаљан програм омогућава студентима да добију вештине неопходне да се укључе у усмеравању болницама, клиникама и другим здравственим службама организација. Општа курса понуда обухвата здравствене економију, Организационо понашање, и управљања људским ресурсима. Магистрирао у области здравствене администрације фокусира на здравствене управе на локалном, државном и савезном нивоу. Многи програми захтевају студенте да заврше практична искуства као општи курс рад.

Студенти бирају да настави магистрирао у области здравствене администрације из неколико разлога.Прво, овај напредни образовање омогућава појединцима да добију руководеће позиције у здравственим системима секторима. Још једна корист од зараде овај степен представља повећање плате.

Пошто је дужина програма варира од једне установе у другу, трошкови програма такође разликује. Мудро је да студенти истражују потенцијалне школа да се утврди трошкова специфичности и ако је програм испуњава своје циљеве.

Студенти који заврше програм здравствену администрацију мастер наћи бројне опције за каријеру у индустрији здравствене заштите. Управљање цео болнице, старачки дом или друштвено организације су неки примери могућих каријере. Појединци такође може довести посебан одсек, раде за владине организације, или здравствених информационих система управљање. Могућности каријере су бројни и стално расте. Студенти који заврше овај степен такође могу да се специјализују у одређеним областима у оквиру здравствене заштите, као што су здравствена права и здравствене политике.

Зарада диплому магистра у области здравствене администрације ће помоћи дипломаца брзо напредовати на корпоративној лествици. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.