Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 37 Master Programi u Zdravstvena administracija 2023

37 Master Programi u Zdravstvena administracija 2023

overview

Магистрирала обично траје од једне до три године да се заврши. Добијање овај степен је дивљења циљ да препозна студента као стручњак у својој области избора. Када се добије степен, студенти се припремају за још много тога запошљавање или вишим образовним могућностима.

Шта је магистар здравствене управе? Овај детаљан програм омогућава студентима да добију вештине неопходне да се укључе у усмеравању болницама, клиникама и другим здравственим службама организација. Општа курса понуда обухвата здравствене економију, Организационо понашање, и управљања људским ресурсима. Магистрирао у области здравствене администрације фокусира на здравствене управе на локалном, државном и савезном нивоу. Многи програми захтевају студенте да заврше практична искуства као општи курс рад.

Студенти бирају да настави магистрирао у области здравствене администрације из неколико разлога.Прво, овај напредни образовање омогућава појединцима да добију руководеће позиције у здравственим системима секторима. Још једна корист од зараде овај степен представља повећање плате.

Пошто је дужина програма варира од једне установе у другу, трошкови програма такође разликује. Мудро је да студенти истражују потенцијалне школа да се утврди трошкова специфичности и ако је програм испуњава своје циљеве.

Студенти који заврше програм здравствену администрацију мастер наћи бројне опције за каријеру у индустрији здравствене заштите. Управљање цео болнице, старачки дом или друштвено организације су неки примери могућих каријере. Појединци такође може довести посебан одсек, раде за владине организације, или здравствених информационих система управљање. Могућности каријере су бројни и стално расте. Студенти који заврше овај степен такође могу да се специјализују у одређеним областима у оквиру здравствене заштите, као што су здравствена права и здравствене политике.

Зарада диплому магистра у области здравствене администрације ће помоћи дипломаца брзо напредовати на корпоративној лествици. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • Zdravstvena zaštita
  • Studije medicine
  • Zdravstvena administracija
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (37)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format