Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 9 Master Programi u Svetsko zdravstvo 2023

9 Master Programi u Svetsko zdravstvo 2023

overview

Студенти који су заинтересовани за одлазак изван типичног основним образовањем треба да размотри зарађују диплому магистра. Већина институција захтева студената да поседују диплому пре уписа у програму мастер, а степени обично стиче након 1,5 до три године. Након стицања овај степен, многи студенти бирају да ташна докторских студија.

Шта је Мастер у глобалном здрављу? Овај степен програма припрема студенте да помогне у дијагнози, превенцији и лечењу различитих болести и поремећаја на глобалном нивоу. Како свет постаје мањи, нови здравствени претње ће стално појављују, и глобални здравствени радници ће радити неуморно да их заустави. Курсеви биологије, хемије, микробиологије, јавне политике, и епидемиологије се обично захтева. Зарада је диплому обично траје један до две године.

Мајстор у глобалном здрављу пружа студентима са вештинама и знањем које су им потребне да процени глобално здравље претње.Радници у овој области су веома тражени, а студенти ће имати приступ светском посла базену. Магистрирао такође повећава плату и чини траже посао привлачније потенцијалним послодавцима.

Трошкови зарада магистрирао варира драматично на основу географске локације. Трајање програма и институционалних стопама имају директан утицај на трошкове програма. За детаљније финансијске информације, студенти треба да се обрате директно своје будуће школе.

Након стицања Господара на глобалном здрављу, студенти су запослени у разним организацијама, академским институцијама и владама. Они едукују јавност о спречавању ширења заразних болести и одржавање здравог живота. Многи радници су дужни да путују и често помажу сиромашнијим земљама са борбом против питањима јавног здравља. Други служе као консултанти и васпитача, и може да понуди своју стручност приватним корпорацијама и универзитетима.

Постоје многе образовне путеве за студенте који се надају да зараде диплому у овој области. Онлине програми могу понудити студентима додатну флексибилност и слободу, док су курсеви на-кампусу може да обезбеди студентима са више Хандс-он искуства учења. За више информација, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • Zdravstvena zaštita
  • Svetsko zdravstvo
  • Svetsko zdravstvo
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (9)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format