Keystone logo

15 Master Programi u Zdravstvena zaštita Fizioterapija Okupaciona terapija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • Zdravstvena zaštita
  • Fizioterapija
  • Okupaciona terapija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (15)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Zdravstvena zaštita Fizioterapija Okupaciona terapija

Ако држите 'с Дегрее момачке и тражите да унапреди своју каријеру са више специјализованих студија и праксе, магистрирао може бити одличан избор. Ови програми обично трају између две и три године.

Шта је мастер у окупационе терапије? Да би постао вежбање радни терапеут, то је обично потребно да има најмање Мастер 'с степен ако планирате да радите са пацијентима. Прва половина студија ће обично бити фокусирана на курсевима као што су професионалне развој, историје ОТ, научног истраживања и професионалне процене, док је друга половина може укључивати клиничку праксу. Можете научити да се помогне људима свих узраста да живе здрав и продуктиван живот упркос физичким условима и болести.

Зарада Господара на окупационе терапије може да ојача критичко мишљење, комуникацију и вештине решавања проблема, што би могло довести до постане јачи практикант у својој области.Успех у својој улози може довести до веће плате и веће задовољство послом.

Важно је да се трошкове школарине у обзир када се размишља о избору свој индивидуални програм и степен. Трошкови за мастер програму могу да варирају у зависности од врсте институције, посебно јер се разликују по врстама степени нуде.

Ако 'ре заинтересовани за унапређење своју каријеру у радну терапију, можете имати прилику да размотре рехабилитација консултанта, референта, кућне неге радни терапеут, и истраживање и развој професионалне терапеута. Овај степен може понудити избор између клиничког рада и истраживања. Друга опција за оне који желе да пренесу своје страсти је да предају курсеве факултета нивоу у ОТ. Можете имати прилику да раде у школама, болницама и центрима за рехабилитацију.

Ово је одлично место за почетак ако сте с обзиром даља истраживања у окупационе терапије.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.