Keystone logo

Filteri

 • Master
 • Zdravstvena zaštita
 • Biomedicinska nauka
 • Molekularna biologija
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (7)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

7 Master Programi u Molekularna biologija 2024

  Master Programi u Molekularna biologija

  Магистрирао је обично траје од једне до три године да заврши и зарадио након студент заврши своју додипломску образовање. Ови степени истражити основне предметне области детаљније, а многи студенти су обавезни да поднесу тезе или истраживачки пројекат како би дипломирали.

  Шта је Мастер у молекуларну медицину? Овај степен програм школује студенте о основним аспектима бактериологију, молекуларне биологије, имунологије, онкологије, и генетике. Снажан нагласак је стављен на индивидуалном истраживања, а студенти ће бити у обавези да троше велике количине времена у лабораторији. Неки програми могу чак захтевати од ученика да објави научни материјал како би дипломирали. Теме као што су дијагностичке технике, контроле квалитета, као и клиничких примена молекуларне медицине су покривени у детаље.

  Многи користи се могу појавити у даљем нечије образовање.Са практичног становишта, већина ученика који зарађују магистрирао ће моћи да командује веће плате него њихове не-образованих вршњака. Они често имају и лакше долазе до посла.

  Трошкови зарада магистрирао варира од земље до земље и школе до школе. Свака школа је такође дозвољено да постави своје цене и цене. За шире финансијске детаље, ученици треба да контактирају своје будуће школе директно.

  Већина студената молекуларну медицину сигурним позицијама у медицинским истраживањима, биотехнологије и академским областима након дипломирања. Они који раде у области истраживања обављају експерименте и анализира резултате како би се пронашли лијек за микробиолошких болести. Биотецхнологи радници су обично ангажован и на истраживању и фармацеутској индустрији. Мањи број ученика бирају да раде као инструктори у академским срединама широм света.Ови радници могу чак ни да објави књига и часописа о својим налазима и мишљењима.

  Постоје различити начини да се заради ову конкретну степен. Онлине опције за учење може бити привлачан за студенте који желе да раде у свом ритму. За додатне информације, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.