Keystone logo

20 Master Programi u Biomedicinski inženjering 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • Zdravstvena zaštita
 • Tehnologije zdravstvene zaštite
 • Biomedicinski inženjering
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (20)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Master Programi u Biomedicinski inženjering

  Студенти који желе да унапреди своје образовање након добијања диплому често одлучују да се упишу у програмима господара. Овакви програми су такође потребно пре него што студенти могу добити докторске дипломе. Студенти са магистара стекну специјализована знања која их обично позиције за веће плате и радна места са више одговорности.

  Шта је Мастер у биомедицинског инжењерства? Биомедицал Енгинееринг фокусира на анализу и дизајн решења у биологије и медицине. На пример, биомедицински инжењер може да изабере да развије вештачки орган или уређај да помогну особи искористи своју руку поново. Општи циљ оваквог инжењеринга је да се побољша квалитет и ефикасност бриге о пацијентима. У том циљу, вишег нивоа биомедицинско инжењерство образовање укључује рад у учионици-басед као и Хандс-он, лабораторијске курсеве. Ученици раде са флуида и чврстих механике, биоматеријала и са биолошких наука.

  Студенти жању много користи од овог образовања. На пример, магистрирао може квалификовати особу да води истраживачки тим, а студенти често унапреде своје практичне Енгинееринг Десигн вештине.

  Универзитети у свету нуде програме у биомедицинског инжењеринга. Као резултат тога, трошкови таквих програма зависи школу. Студенти треба да се обрате колеџа за специфичне информације о трошковима и увек темељно истраживање програма.

  Студенти који добију Биомедицал Енгинееринг степени имају неколико опција. Многи иду на стоматолошке или медицинске школе (или већ имају таква искуства) да би се користили практичне биомедицинских апликације у бриге о пацијенту. Неки добију право степени да раде као патентних адвокати. Биомедицал инжењери раде у болницама, као део терапије тимова и у истраживачким лабораторијама. Они такође раде у производним срединама и пословних простора.

  Биомедицал енгинееринг студенти имају могућност узимања настави у пола радног времена или пуно радно време.Студенти са другим одговорностима могу да уживају избор узимања онлине часове, што многи универзитети нуде. Да бисте започели, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.