Keystone logo

26 Master Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Biomedicina 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • Zdravstvena zaštita
  • Biomedicinska nauka
  • Biomedicina
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Zdravstvena zaštita Biomedicinska nauka Biomedicina

Студенти добијање дипломе магистра из много разлога. Можда желе више специјализованих знања у одређеној области, као и више одговорности на послу и већу плату. Поред тога, они желети докторату, и прво морају зарадити диплому магистра. Магистрирао је начин за особу да покаже да има додатну едукацију и обуку у пољу.

Шта је Мастер у биомедицини? Биомедицина је проучавање биолошких процеса, као што су молекуларне и ћелијске фондација и еволуције. Степен Господар је првенствено усмерена ка студентима који планирају да се докторске дипломе. Цоурсеворк је и у класи и у лабораторији. Студенти могу прилагодити изборне предмете према својим интересима. На пример, теме изборни класе често укључују биологија тумора, метаболичке болести и неуробиологије. Студенти су такође завршили значајан истраживачки пројекат.

Предности у биомедицини степена доста.Студенти побољша своје вештине технолошке на високом нивоу, могу да студирају на међународном плану и често комплетне пројекте у складу са својим страстима.

Универзитети широм света нуде биомедицину програме. У том циљу, ученици треба да истражују конкретне школе и програме да би добили идеју о приближни трошкови, или се обратите школама. Студенти треба да обаве истраживање тачне захтеве програма да обезбеде најбоље могуће меч.

Студенти који добију дипломе биомедицини мастер често одмах уселити у докторским програмима. Чак и ако то не ураде, они често имају много могућности. Биомедицина дипломци рад у медицинским истраживањима и медицинској писаном облику, са патентима и у клиничким испитивањима. Многи раде као главне истражитеља у истраживању. Они су такође запослени у академским институцијама, као и предузећа и болницама.

Биомедицина студенти могу да похађају часове са непуним радним временом или пуно радно време.Иако је потребан много хандс-он раду, неки програми могу понудити онлине учење за учионицама компоненте. Да бисте пронашли школу за вас, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.