Keystone logo

0 MA Programi u Zdravstvena zaštita Svetsko zdravstvo Svetsko zdravstvo 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Zdravstvena zaštita
  • Svetsko zdravstvo
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Clear filters

MA Programi u Zdravstvena zaštita Svetsko zdravstvo Svetsko zdravstvo

Магистрирао је напредни степен који се обично кренуло након завршетка диплому. Обично узимајући једна до две године да заврши, магистрирао програм нуди повећану дубину и фокус за вашу одабраној области студија.

Шта је магистрирао у Глобал здравља? Ово је програм који је усмерен на ученике који су заинтересовани за политику јавног здравља, са фокусом на оба истраживања и административне аспекте промовисања јавног здравља широм света. Курсеви укључују здравствене фокусиране студије као заразних болести и хроничних болести, као и курсеве који истражује начине на које здравље утичу фактори као што су економија, политика и животну средину. Студенти уче о друштвеним и политичким ситуацијама широм света и проучава како су ови фактори утичу приступ здравственој заштити и превентивну негу.

Попуњавање ан МА програм за глобално здравље је одличан начин да се припреме за водећу улогу у различитим аспектима глобално здравље.Овај степен може вам помоћи да свој таленат да користе ни у једном од различитих области које утичу јавно здравље на међународном нивоу.

Износ можете очекивати да потрошите на зараде свој глобални здравствени МА ће зависити од конкретног програма који се пријављујете и где се налази. Да бисте сазнали о трошковима својих програма, контакт званичника у институцији која га нуди.

Студенти који зарађују магистрирао у глобалном здрављу иду на посао на водећим позицијама у различитим секторима. Многи користе своје знање да допринесе напорима помоћи, било кроз владиних агенција или кроз непрофитне организације. Овај мр вам могу квалификовати за административне, организационе и образовним позицијама. Дипломци су такође запослени у болницама, истраживачких објеката и здравствене заштите и образовања широм света.

МА програми у глобално здравље нуде многим универзитетима и често су отворени за међународне и нетрадиционалне студенте.Да бисте сазнали о најбољим начинима да се заради своју МА, траже свој програм испод и директно контактирати на пријемни канцеларију школе по свом избору попуњавањем олова форми.