Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Masteri društvenih nauka  (MA) Programi u Svetsko zdravstvo 2023

1 MA Programi u Svetsko zdravstvo 2023

Pregled

Магистрирао је напредни степен који се обично кренуло након завршетка диплому. Обично узимајући једна до две године да заврши, магистрирао програм нуди повећану дубину и фокус за вашу одабраној области студија.

Шта је магистрирао у Глобал здравља? Ово је програм који је усмерен на ученике који су заинтересовани за политику јавног здравља, са фокусом на оба истраживања и административне аспекте промовисања јавног здравља широм света. Курсеви укључују здравствене фокусиране студије као заразних болести и хроничних болести, као и курсеве који истражује начине на које здравље утичу фактори као што су економија, политика и животну средину. Студенти уче о друштвеним и политичким ситуацијама широм света и проучава како су ови фактори утичу приступ здравственој заштити и превентивну негу.

Попуњавање ан МА програм за глобално здравље је одличан начин да се припреме за водећу улогу у различитим аспектима глобално здравље.Овај степен може вам помоћи да свој таленат да користе ни у једном од различитих области које утичу јавно здравље на међународном нивоу.

Износ можете очекивати да потрошите на зараде свој глобални здравствени МА ће зависити од конкретног програма који се пријављујете и где се налази. Да бисте сазнали о трошковима својих програма, контакт званичника у институцији која га нуди.

Студенти који зарађују магистрирао у глобалном здрављу иду на посао на водећим позицијама у различитим секторима. Многи користе своје знање да допринесе напорима помоћи, било кроз владиних агенција или кроз непрофитне организације. Овај мр вам могу квалификовати за административне, организационе и образовним позицијама. Дипломци су такође запослени у болницама, истраживачких објеката и здравствене заштите и образовања широм света.

МА програми у глобално здравље нуде многим универзитетима и често су отворени за међународне и нетрадиционалне студенте.Да бисте сазнали о најбољим начинима да се заради своју МА, траже свој програм испод и директно контактирати на пријемни канцеларију школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • MA
  • Zdravstvena zaštita
  • Svetsko zdravstvo
  • Svetsko zdravstvo
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije