Keystone logo

10 MA Programi u Zdravstvena zaštita Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Zdravstvena zaštita
  • Mentalno zdravlje
  • Mentalno zdravlje
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Zdravstvena zaštita Mentalno zdravlje Mentalno zdravlje

Примање Мастер оф Артс (МА) је циљ многи ученици раде на за означавање напредне студије у одређеном предмету. Признање за завршетак снажан Рад током изводјења курса квалификује их треба сматрати стручњаци у својим изабраним областима. Они који су добили диплому магистра ће често имају многа врата отворена за њихове будуће каријере.

Шта је магистар ментално здравље? Магистрирао у менталног здравља треба да помогне у припреми студенте да комуницирају са пацијентима у улози терапеута, саветник, или чак социјалног радника. Курсеви обично покривају широк спектар тема, укључујући биологију, психологије, социологије и когнитивне терапије. Различити вештине могу се стећи студенти као да науче више о когнитивних поремећаја и најбољи начин за рјешавање и откривању их. Већина школа ће захтевати да студенти пролазе кроз стажирање у оквиру програма.

Постоји неколико разлога за студента да раде у правцу МА у менталном здрављу.Добијање овај степен ће омогућити студентима да правилно процене психолошке услове и помоћ појединаца, као и групе. Ако ученик жели да настави у даљем образовању, примање овај степен је потребно пре него што напредује на докторске студије.

Трошкови програма ће варирати у зависности од универзитета или институције студија. Важно је да сви заинтересовани студенти контактирају канцеларију пријема за више информација о финансијским условима.

Студенти који уписују у програму МА могу наћи посао у различитим срединама које им пружају услуге за ментално здравље у клиникама, болницама и приватне праксе. Многи ће такође бити под надзором више искусних практичара и супервизора. Појединци који су завршили програм може учинити за живот едукација других о емоционалних и менталних здравствених проблема.

Постоје универзитети који нуде програме мастер широм света.Ако радите са крутим распоредом, курсеви могу узети на мрежи када вам то одговара. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.