Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Masteri društvenih nauka  (MA) Programi u Javno zdravlje 2023

2 MA Programi u Javno zdravlje 2023

overview

Примање Мастер оф Артс степена (МА) може трајати око једне до три године да заради, али може да помогне дипломцима да стекну вјештине, искуство, знање и морају да се промовише и зарадити више новца у њиховим изабраним каријере.

Шта је магистар јавно здравље? Зарада ове напредне степен квалификује појединцу да раде у многим различитим областима здравствене политике. Студенти у овом програму сазнали више о здравственој едукацији, превенцији болести, иницијатива јавног здравства и здравствене заједнице организација, као и како да створи здравствене политике да ефикасно баве гојазности, болести зависности, депресије, насиља и многих других јавних здравствених проблема. Јавног здравља дипломци научити како да њихов свет здравији и сигурнији за себе као и за будуће генерације.

Суров студија и рад укључени у зарађују Мастер за јавно здравље често ствара дипломцима који напорно раде, амбициозан, и детаље оријентисани.Ове вештине и преведе на радном месту и да ове појединце веома цењен од стране послодаваца и предузећа.

Трошкови зарада магистрирао могу да се разликују за сваког појединца. Студенти треба да се обрате потенцијалног школу како би се у потпуности информисани о трошковима зараде своју постдипломским студијама.

Појединци који зарађују своју диплому из јавног здравља могу да изаберу да раде са непрофитним организацијама, помажући да се креира и имплементира креативне здравствене програме у заједницама и школама. Дипломци могу такође раде у здравственим програмима владе, помажући у креирању политике социјалне здравља и обезбеђивање правовременог испоруку субвенционисаних здравствене заштите и лечења. Остали студенти могу да бирају да додате специјализовану обуку и искуство степен њиховог господара од повратка у школу и зараде докторат степен или напредну сертификат.

Удаљеност и радне услове нису више препрека за зараду образовање са различитим онлине и скраћеним радним временом академских опција које многе школе нуде. Ако желите да сазнате више о стицању МА у јавно здравље, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • MA
  • Zdravstvena zaštita
  • Svetsko zdravstvo
  • Javno zdravlje
fields_of_study
  • Zdravstvena zaštita (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format