Keystone logo

Filteri

 • Kurs
 • Zdravstvena zaštita
 • Veterina
 • Veterina
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (2)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

2 Kurs Programi u Veterina 2024

  Kurs Programi u Veterina

  Курс пружа Радна професионалцима прилику да студирају у каријери у вези предмета. Циљ је да се помогне студентима освези своје базе знања или научити нешто ново што побољшава своје опције каријере или обављање посла.

  Шта је курс у ветеринарској медицини? Курс у ветеринарској медицини учи појединци како проценити, дијагнозу и лечење широк спектар медицинских стања и болести које утичу на љубимце и животиње. Ова студија обухвата хируршке захвате, рад медицинске опреме, консултације власника животиња, лекова на рецепт и еутаназију. Курсеви обухватају предмете као што су биологије, хемије, физике, математике, анатомије и физиологије животиња, исхране животиња и анестезиологије.

  Појединци узимају ветеринарски курс развију вредне вештине, укључујући решавање проблема, управљање, комуникације и одлучивања. То су квалитети који имају користи студентима и лично и професионално.

  Постоје фактори који одређују цену курса. На пример, накнада варира у зависности од школе и државе. За идеју о томе шта ћете очекивати платите, контактирајте један од образовних институција и питати о трошковима.

  Када завршите курс у ветеринарској медицини, можете да унесете број поља каријере. Ово укључује заштите животиња и ветеринарске радника услуга, асистент, лабораторијске животиње домара, ветеринарска технолог или техничар, зоолог или Биолог. Ви ћете знати како да одговори на животињама хитне случајеве, пружају квалитетну негу и управља одговарајући третман и услуга. Постоје могућности да раде у клиникама и болницама. Можете изабрати специјалитет, као што је рад са копитара или домаћим животињама. Ако не желите да директно раде са животињама друге опције у каријери укључују истраживања или хране сигурност и инспекцију.

  Школе нуде велики избор за студенте широм света да задовоље своје образовне потребе.Учење на даљину даје студентима ресурсе традиционалне учионице у комбинацији са флексибилним распоредом у којој су смјештене своје заузети. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.