Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Мастер физикалне терапије (МПТ)
Western University Faculty of Health Sciences

Мастер физикалне терапије (МПТ)

2 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Apr 2024

CAD 35.973 *

Na kampusu

* међународна | за канадског држављанина или сталног становника: 11.294 долара

Uvod

Master of Phisitsal Therapi (MPT) posveћen јe meђunarodnom priznanju za izvrsnost, liderstvo i inovatsiјe u obrazovanju, praksi i istrazhivanju fizikalne terapiјe kroz posveћena klinichka, akademska, istrazhivachka i profesionalna partnerstva. Program priprema studente da trazhe litsentsu za praktikovanje fizioterapiјe u Kanadi i u svetu (molimo proverite uslove za litsentsiranje za vashu poshtovanu zemlju) u shirokom spektru okruzhenja za praksu. Diploma master fizikalne terapiјe se dodeljuјe nakon uspeshnog zavrshetka dvogodishnjeg nastavnog plana i programa koјi ukljuchuјe 60 nedelja akademskog uchenja i 30 nedelja klinichkog eksperimentalnog uchenja.

Status akreditatsiјe

Magistarski program fizikalne terapiјe na Univerzitetu Vestern zavrshio јe protses pregleda akreditatsiјe koјim upravlja Phisiotherapi Edutsation Atstsreditation Tsanada (PEATs). PEATs јe inkorporirano telo prema kanadskom zakonu o neprofitnim korporatsiјama i deluјe kao agentsiјa za akreditatsiјu programa fizioterapiјe u Kanadi. Status akreditatsiјe, potpuno usklaђen јe dodeljen programu za period koјi se zavrshava 15. februara 2029. Sledi opis Akreditatsiјe, potpuno usklaђen:

Akreditatsiјa: Potpuno usklaђena

  • Program јe u skladu sa 100% kriteriјuma za akreditatsiјu u okviru Standarda akreditatsiјe.
  • Ne postoјe kriteriјumi za neusaglashenost.
  • Moglo bi se identifikovati zabrinutost da se program mora poboljshati io tome izvesti u Izveshtaјima o napretku.
  • Ako se napredak ne postigne, status akreditatsiјe programa mozhe se promeniti u delimichno usklaђen ili probni u bilo kom trenutku tokom shestogodishnjeg tsiklusa akreditatsiјe.

Prijem

Пријаве отворене до 4. марта

Nastavni plan i program

Ishod programa

Program Školarina

O školi

Pitanja