Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Karakteristike kampusa

Lako dostupan

Vrije Universiteit Amsterdam je lako dostupan javnim prevozom. Aerodrom Schiphol udaljen je samo osam minuta vožnje vozom. Stanica Amsterdam Zuid nalazi se na pješačkoj udaljenosti od Univerziteta VU Amsterdam. Postoji i brza tramvajska veza do Centralne stanice u Amsterdamu ili stanice Amsterdam Sloterdijk, sa vremenom putovanja od samo šesnaest minuta. VU Amsterdamje takođe lako doći automobilom, koji se nalazi u blizini amsterdamskog orbitalnog autoputa.

Univerzitetski kampus

Skoro svi naši studenti, osoblje i programi nalaze se u kampusu: jedan kompleks zgrada u poslovnom okrugu Amsterdama. Shodno tome, tokom studija vrlo je lako upoznati se sa drugim disciplinama.

  Zahtevi za vizu

  VU International Office Services

  • Viza/boravišna dozvola
   Saznajte da li vam je potrebna viza/boravišna dozvola i kako će to biti uređeno.
  • Smeštaj
   Informacije o smeštaju uVU Amsterdam.
  • Registracija u opštini
   Kada stignete u Holandiju, morate se registrovati kod opštine. Saznajte šta treba da uradite.
  • Uvodne aktivnosti
   Nakon vašeg dolaska, održaće se brojne uvodne aktivnosti uVU Amsterdam.
  • Unibuddi
   Radoznali o studentskom životu uVU Amsterdam? Kliknite ovde da pitate naše međunarodne studentske ambasadore.

  Stipendije i finansiranje

  Stipendije

  Sa sopstvenom stipendijom, VU Fellovship program (VUFP), nudimo visoko motivisanim studentima sa odličnim rezultatima studija jedinstvenu priliku da nastave magisterij uz finansijsku podršku koju pruža univerzitet. VUFP stipendija je odricanje od školarine. Holandijski program stipendija (HSP) namenjen je studentima izvan Evropskog ekonomskog prostora (EEA) koji žele da prate master program u Holandiji. VU Amsterdamobuhvata raznolikost kao obogaćivanje naše nastave, istraživanja i našeg doprinosa društvu. Ova stipendija je posebno namenjena odličnim studentima koji doprinose raznolikosti u našem kampusu. Kao međunarodni student planira da studira naVU Amsterdam, možete se prijaviti za razne grantove i stipendije. Detaljne informacije o stipendijama i rokovima mogu se naći na VVV.VU.NL/STIPENDIJE ILI VVV.GRANTFINDER.NL

  Program stipendije VU

  Program VU Fellovship (VUFP) nudi talentovanim potencijalnim studentima jedinstvenu priliku da nastave diplomu u izboru master programa na VU Univerzitetu.

  Uslovi za prijem u program

  Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

  Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

  Lokacije

  • Amsterdam

   Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105 , 1081 HV, Amsterdam

  Pitanja