Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Uvod

Među najboljima

Victoria University of Wellington je broj jedan na Novom Zelandu po intenzitetu visokokvalitetnih istraživanja i svrstava se u prvih 2 odsto svetskih 18,000 univerziteta prema 2022 KS Vorld Universiti Rankings. Imamo bliske veze sa nacionalnim poslovnim, vladinim i naučno-istraživačkim zajednicama. Nalazimo se u sigurnom, kompaktnom, kreativnom i uspešnom gradu koji je idealan za studentski život.

Kada studirate naVictoria University of Wellington, bićete gurnuti da razmišljate nezavisno i inspirisani da uspete. Izgradićete snažnu osnovu za uspeh koji vam može pomoći da svoju karijeru podignete na viši nivo. Naučićete od akademika i istraživača svetske klase i imati koristi od naših bliskih veza sa novozelandskim poslovnim, vladinim i naučno-istraživačkim zajednicama. Nudimo studentima izbor od više od 80 programa i rangirani su u vrh 1 posto svetskih univerziteta za 18 predmetnih oblasti. Univerzitet ima pet zvezdica plus u 2022 KS Stars rejting izvrsnosti i pet zvezdica u svakoj od osam revidiranih kategorija-umetnosti i kulture, predmet rangiranje, zapošljivost, objekti, inkluzivnost, internacionalizacija, istraživanje, i nastava.

Ovde smo da vas podržimo

Kao međunarodni student, dobićete podršku od posvećenog tima na kampusu— Kahupapa - Velington Universiti International —od trenutka kada se prijavite, do vašeg dolaska i tokom studija. Studenti takođe mogu pristupiti širokom spektru univerzitetskih usluga koje će vam pomoći da uspete u studijama. To uključuje dodatnu pomoć u studijama, finansijsko planiranje, podršku studentima sa invaliditetom, poverljivo savetovanje i savete o zdravlju i dobrobiti. Victoria University of Wellingtonnudi studentima mogućnosti da napreduju u svojoj karijeri, od profesionalnih programa koji se fokusiraju na praktičnu praksu na radnom mestu i istraživačke projekte iz stvarnog sveta, do jedinstvenih programa liderstva i šansu da studiraju u inostranstvu u drugoj zemlji kao deo vašeg stepena. Trenutno postoji 35 zemalja koje možete izabrati, uključujući Singapur, Meksiko, Dansku i Hong Kong.

Idealna lokacija učenika

Victoria University of Wellington ima tri kampusa raspoređena preko centralnog Velingtona, svi u blizini javnog prevoza, lokalnih atrakcija, zabave i kafića. Na Univerzitetu ćete studirati u živopisnom, kreativnom, kompaktnom i sigurnom gradu u prelepom prirodnom okruženju. Velington je idealan za studentski život. Da bi vam pomogli da se naselite, sprijateljite se i uključite se u univerzitetsku zajednicu, studenti se ohrabruju da se pridruže jednom od više od 100 klubova i društava Univerziteta, koji se kreću od kulturnih grupa do sportskih timova.

Pronađite svoju budućnost

Kada studirate naVictoria University of Wellington, bićete gurnuti da razmišljate nezavisno i inspirisani da uspete. Izgradićete snažnu osnovu za uspeh koji vam može pomoći da svoju karijeru podignete na viši nivo. Pronađite svoju budućnost saVictoria University of Wellington.

Rangiranje

Victoria University of Wellington, jedna od najstarijih institucija na Novom Zelandu, ima snažnu globalnu perspektivu i međunarodnu reputaciju akademske izvrsnosti. Stalno rangiramo među najboljim univerzitetima na svetu—među prvih 2 odsto 18,000 univerziteta u 2022 KS Vorld Universiti Rankings, i među prvih 1 posto univerziteta u 18 predmeta.

Akreditacije

Akreditacija EFMD EquisAkreditacija AMBAAkreditacija AACSB

Lokacije

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Pitanja