Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences MS u regulatornoj nauci
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

MS u regulatornoj nauci

Los Angeles, Сједињене Америчке Државе

2 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 66.640 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* diplomirani paušalni: procenjena školarina za 2 semestra

Uvod

Biomedicinska industrija je brzo rasla, a to je podstaklo veliku - i uglavnom nezadovoljavanu - potražnju za regulatornim profesionalcima, kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou. USC Master u regulatorne nauke program nastao da zadovolji ovu rastuću potrebu.

Kao jedan od najstarijih i najvećih regulatornih naučnih programa nacije, diplomci su u velikoj potražnji i zaposleni su u industriji, vladi, konsaltingu i akademskoj zajednici. Naši alumni su lideri na polju dizajniranom da zadovolje industrijske i vladine izazove u ubrzavanju isporuke medicinskog napretka ljudima kojima su potrebni, istovremeno osiguravajući da se ispune sigurnosni standardi.

Kursevi se nude vikendom za smeštaj radnih profesionalaca. Studenti postavljaju svoj tempo, uzimajući onoliko kurseva koliko žele da pohađaju svaki semestar. Podrška u karijeri nudi se svim studentima i alumnima, uključujući događaje za zapošljavanje, sajmove karijere i redovnu distribuciju radnih mesta od kompanija na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Program na licu mesta/na daljinu

Program na licu mesta: Upoznajte više o programu regulatorne nauke na licu mesta

Kursevi se mogu pohađati na licu mesta, a naši programski uredi i učionice nalaze se na USC Health Sciences Campus u centru Los Anđelesa, Kalifornija. Kursevi na licu mesta obično se održavaju vikendom, tako da radni profesionalci mogu pohađati kurseve dok rade puno radno vreme tokom radnog dana. Studenti koji pohađaju nastavu na licu mesta imaju priliku da komuniciraju sa govornicima, fakultetom i kolegama. Dolazak na nastavu je sjajno iskustvo umrežavanja koje omogućava formiranje važnih odnosa sa onima sličnog porekla u oblasti regulatorne nauke. Doručak i ručak se poslužuju svakog dana.

Program na daljinu

USC kursevi na daljinu stvoreni su za zaposlene profesionalce koji žele da nastave svoje obrazovanje, ali ne mogu putovati u tradicionalne učionice. Uspešno smo isporučili programe studentima širom SAD više od petnaest godina.

Naše online kurseve predaju isti akademski stručnjaci koji predaju u tradicionalnoj učionici, a učenici učestvuju u istim časovima kao i studenti koji pohađaju na licu mesta. Online kursevi omogućavaju studentima da samostalno rade i apsorbuju nove koncepte sopstvenim tempom. Istovremeno, postoji veliki broj ličnog kontakta sa kolegama iz razreda i sa profesorima. Predavanja se mogu gledati u „realnom vremenu“ ili u neko drugo vreme koje može biti pogodnije.

Studenti na mreži dobijaju administrativnu podršku, akademske i karijerne usluge od osoblja regulatorne nauke i fakulteta.

Prijem

Nastavni plan i program

Stipendije i finansiranje

O školi

Pitanja