Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Uvod

Inovacija: Kovanje novih granica

Od našeg osnivanja 1905. godine, škola je podstakla pionirske inicijative u istraživanju, obrazovanju i praksi uz negovanje novih generacija lidera. Naš uticaj uključuje revolucionarna laboratorijska otkrića, nove regulatorne pristupe, značajne reforme zdravstvene politike i transformativnu saradnju u upravljanju lekovima i prevenciji hroničnih bolesti. Napredak kurikularnih programa uključuje pokretanje prvog PharmD-a, doktorata regulatorne nauke i programa analize odluka u zdravstvu, između mnogih drugih.

 • 8. najinovativniji univerzitet, pozivajući se na istraživanje iz škole Papadopoulos Lab (rangiran od strane Rojters)
 • 4 American Pharmacists Avards Pinnacle Avards (nacionalni rekord)

Puni spektar

Naši programi obuhvataju čitav farmaceutski kontinuum - od otkrića i razvoja do regulacije i od prevođenja do brige o pacijentima i ishoda.

Alumni mreža: doživotno, širom sveta

Onog trenutka kada se pridružite školi, postajete deo poznate trojanske porodice - ogromne međunarodne mreže koja podržava. Naši alumni imaju vodeće uloge u glavnim farmaceutskim kompanijama, vladinim agencijama, vrhunskim medicinskim centrima, NASA-i i laboratoriji za mlazni pogon i mnogim drugim dinamičnim okruženjima - i posvećeni su pomaganju studentima USC-a i kolegama diplomaca. Dajemo vam svet prilika.

 • 20K+globalni studenti apoteka USC
 • 32 Globalni partneri USC apoteka
 • 8 USC međunarodnih kancelarija

Posvećenost zajednici: Izgradnja zdravijeg društva

Kroz sajmove zdravlja, partnerstva u klinici u zajednici, kampanje javnog zdravlja i neuporedivu saradnju u upravljanju hroničnim bolestima, učenici škole, fakulteti i alumni pokazuju stalnu posvećenost poboljšanju zdravlja zajednice kojoj služimo. I kroz naš program nauke, tehnologije i istraživanja (STAR) pomažemo novim generacijama nedovoljno zastupljenih srednjoškolaca da nastave karijeru u naukama o životu.

 • 50+ godišnjih sajmova zdravlja
 • 600+ diplomaca našeg STAR programa
 • 10 fotonovela na više jezika o pitanjima javnog zdravlja

Lokacija je sve: U srcu Los Anđelesa

Naša lokacija na velikom akademskom medicinskom centru kampusu u srcu živopisnog grada nudi izvanredne mogućnosti za stažiranje, angažovanje zajednice i mentorstvo. Sa predstavljenim 140 zemalja i 224 jezika koji se govore, Los Anđeles je ispunjen raznovrsnom kuhinjom, kulturnim institucijama i rekreativnom ponudom. L.A. je dom više pozorišta, muzičkih mesta i muzeja nego bilo koji drugi američki grad, a možete skijati, planinariti i surfati na obližnjim plažama i planinama.

<img class ="inserted-image image-element img-responsive" src ="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/19/193189_Groupphoto.jpg" data-json ="{"author":"photo courtesy of "," author_url":""," izvor":""} "alt =" 193189_Groupphoto.jpg"/>

Statistika

Već više od 100 godina, USC škola farmacije je služio kao svetionik inovacija i izvrsnosti u farmaceutskom obrazovanju, istraživanju i praksi, a odavno je rangiran od strane US Nevs& Vorld Report u Top 10 farmaceutskih škola širom zemlje, i broj 1 među privatnim školama.

  Lokacije

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Pitanja