Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Uvod

USK je dom jedine apotekarske škole koja obuhvata čitav spektar farmaceutskog razvoja i kliničke službe - od otkrivanja lekova do regulatornih pristupa za bezbedno premeštanje lekova i medicinskih sredstava na tržište, od pružanja nege u različitim okruženjima do procene uticaja nege na ishod pacijenata kao i troškove zdravstvene zaštite. Naši članovi kliničkog fakulteta falsifikuju nove puteve i identifikuju najbolje prakse u širokom spektru okruženja za negu.

Škola je dobila velike grantove od Nacionalnog instituta za zdravlje za razvoj značajnih otkrića kod raka, Alchajmerove bolesti i dijabetesa, kao i od Centra za Medicare i Medicaid inovacije kako bi se osigurala sigurna i optimalna upotreba lekova i razvoj inovacija za poboljšanje ishoda pacijenata uz smanjenje troškova. Škola nudi tempo postavljanje magistarskih programa koji su opremanje radnih profesionalaca sa novim veštinama da se istakne na promenljivom tržištu. A naše partnerstvo u USC Leonard D. Schaeffer Centru za zdravstvenu politiku i ekonomiju daje istraživanje zasnovano na dokazima koje potvrđuje trajnu vrednost doprinosa farmaceuta kolaborativnoj praksi.

USC škola farmacije je jedina privatna apotekarska škola na glavnom kampusu zdravstvenih nauka, stavljajući naše učenike u neposrednoj blizini četiri glavne bolnice.

Osim toga, studenti USC School of Pharmaceutical imaju koristi od široke mreže podružnica na nekim KSNUMKS lokacijama i više od KSNUMKS volonterskog fakulteta i preceptora, od kojih su mnogi studenti USC School of Pharmaceutical. Škola takođe poseduje i upravlja četiri apoteke u zajednici i specijalnu apoteku.

Opcije stepena: dodiplomski, diplomski i doktor farmacije (PharmD

Škola pruža širok spektar stepena i sertifikata programa, od najveće škole - doktora farmacije (PharmD) i njegovih brojnih zajedničkih i dvostrukih mogućnosti stepena - do visoko cenjenih majstora i doktorskih programa. Mogućnosti boravka i stipendije koje se nude kroz Školu takođe su obimne.

Diplomirani programi

Diplomci multidisciplinarnog Ph.D. i magistarski programi su veoma tražio nakon vodećih institucija u akademskoj zajednici, industrija, i vlada. Ovi programi obuhvataju jedinstveni naučni okvir od otkrivanja lekova, isporuke i razvoja do primene genetike i genomike do eksperimentalnih i kliničkih translacionih istraživanja.

Farmaceutske& prevodne nauke

 • Doktorski program
 • MS u& toksikologiji molekularne farmakologije
 • MS u farmaceutskim naukama
 • Klinička& eksperimentalna terapija

Zdravstvena ekonomija

 • Doktorat iz zdravstvene ekonomije
 • MS u farmaceutskoj ekonomiji i politici
 • Progressive MS u zdravstvenoj ekonomiji

Analiza Odluke o zdravstvu

 • MS u analizi odluka o zdravstvenoj zaštiti
 • MS u biofarmaceutskom marketingu

Regulatorna na

 • Doktorat u regulatornim naukama
 • MS u regulatornoj nauci
 • MS u upravljanju razvojem droga
 • MS u kvalitetu medicinskih proizvoda

Doktor farmacije (PharmD)

USC School of Farmaceutska osnovana prvi PharmD program nacije u KSNUMKS-u i ostaje pionir u inovativnom obrazovanju i pripremi sutrašnjih praktikuju farmaceuta.

Najveći stepen programa u okviru Farmaceutske škole, četvorogodišnji, redovni PharmD program pruža studentima sa:

 • Jedinstveni program iskustva u apoteci koji počinje prvu godinu studija koji studentima daje neposrednu i progresivno izazovno kliničko iskustvo.
 • Opsežna ponuda dvostrukog stepena, zajedničkog stepena i programa sertifikata.
 • Najveća alumni mreža farmaceuta u regionu, koja može pružiti dragocenu podršku u karijeri diplomcima koji ulaze u farmaceutsku profesiju.

Diplomci USC PharmD programa su veoma traženi od strane poslodavaca širom Sjedinjenih Država za širok spektar mogućnosti karijere.

Pre-Apoteka dodiplomski

Dodiplomski programi USC School of Pharmaceutics podstiču talentovane studente da nastave karijeru u oblasti farmacije i nude veliki u farmakologiji i razvoju lekova, a maloletnik u nauci i menadžmentu biomedicinske Therapeutics. Dodiplomski glavni i manji su dizajnirani da bolje pripreme studenti fokusirani na pre-pharmaci, pre-medicine i drugih zdravstvenih zanimanja.

Karijere

Diplomirani studenti USC škole farmacije zaposleni su u vodećim farmaceutskim kompanijama, istraživačkim institucijama i regulatornim agencijama širom sveta Naši najnoviji diplomci rade u organizacijama kao što su Allergan, Eli Lilli, Biogen, Medicinski fakultet Johns Hopkins, Američka uprava za hranu i lekove, Univerzitet Stanford, Novartis Institut za biomedicinska istraživanja, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Univerzitet Harvard, Merck, Genentech i Facebook.

Mnogi od naših MS stepeni su STEM priznati za OPT.

Statistika

Već više od 100 godina, USC škola farmacije je služio kao svetionik inovacija i izvrsnosti u farmaceutskom obrazovanju, istraživanju i praksi, a odavno je rangiran od strane US Nevs& Vorld Report u Top 10 farmaceutskih škola širom zemlje, i broj 1 među privatnim školama.

  Lokacije

  • University of Southern California 1985 Zonal Avenue, , Los Angeles

  Pitanja