Keystone logo
University of Rochester Медицинско образовање
University of Rochester

Медицинско образовање

Rochester, Сједињене Америчке Државе

Request duration

Engleski

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Meditsinski i stomatoloshki fakultet University of Rochester (URSMD) posveћen јe obutsi buduћih humanistichkih lekara koјi su vodeћi u klinichkoј meditsini, istrazhivanjima i administratsiјi. „Kurikulum dvostruke zavoјnitse - prevodi i prelazi“ integrishe klinichke i osnovne nauke tokom chetiri godine naglashavaјuћi biopsihosotsiјalni model.

Nash kurikulum ukljuchuјe poduchavanje na stubovima kolaborativne nege, tehnologiјe u meditsini i formiranja profesionalnog identiteta. Nashe uputstvo koristi razne modalitete, ukljuchuјuћi uchenje zasnovano na problemima, iskustva u malim grupama, simulatsiјu i uchenje zasnovano na timu. Meditsinske humanistichke nauke prevazilaze nash kurikulum kako bi olakshali obrazovanje na inovativne i kreativne nachine. Protsene ishoda vode studente u postizanju izvrsnosti.

Broјne su moguћnosti za istrazhivanje, izborne Pathways i meђunarodne moguћnosti za dalje pomaganje studentima u postizanju njihovih dugorochnih obrazovnih i kariјernih tsiljeva. Shkola јe posveћena postavljanju naјvishih standarda u meditsinskom obrazovanju i sluzhi kao natsionalni model za inovatsiјe i kontinuirano unapreђivanje obrazovanja studenata meditsine.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Master in Medical Physics
    • Kaunas, Литванија
  • Пре-универзитетски програм медицине и науке (Фондација у науци)
    • Russia Online, Русија
  • Medicina | Medicinski doktor diploma (MD)
    • Warsaw, Пољска