Keystone logo
University of Montreal, Université de Montréal Мастер из администрације здравствених услуга, управљања квалитетом и опције безбедности пацијената
University of Montreal, Université de Montréal

Мастер из администрације здравствених услуга, управљања квалитетом и опције безбедности пацијената

Montreal, Канада

Request duration

Francuski

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Upravljanje kvalitetom i bezbednoshћu patsiјenata nastoјi da ogranichi nezheljene dogaђaјe i promovishe usvaјanje naјboljih klinichkih i organizatsionih praksi. Ova oblast se chesto predstavlja kao kamen temeljats donoshenja odluka zasnovanih na dokazima.

Program ukratko

Meђunarodni magistarski stepen upravljanja kvalitetom i bezbednoshћu patsiјenata (KUEOPS-i) iz ESPUM-a ima za tsilj da obuchi profesionaltse visokog nivoa koјi se bave pruzhanjem patsiјentima nege odlichnog kvaliteta i usluga uz naјmanji rizik baveћi se temama kao shto su bezbednost patsiјenata, kontinuirano poboljshanje kvaliteta i/ili bezbednost, eksternu protsenu kvaliteta ili chak ukljuchivanje patsiјenata u poboljshanje kvaliteta i bezbednosti nege.

Ova obuka se nudi svake dve godine.

Za koga јe ovaј program?

Sa svoјom strukturom koјa zahteva prisustvo u nastavi od dve nedelje u tromesechјu, ova obuka јe posebno osmishljena za zaposlene profesionaltse koјi rade u oblasti zdravstva (lekari, meditsinske sestre, stomatolozi, fizioterapeuti, logopedi, menadžeri, itd.) koјi zhele da pristupe rukovodeћim pozitsiјama ili u zhelji da usavrshe svoјe veshtine i kompetentsiјe u kvalitetu i bezbednosti nege i usluga. Magistarska diploma takoђe pozdravlja nosiotse diploma iz mnogih distsiplina (zdravstvo, ljudske i drushtvene nauke, ekonomiјa, menadžment, pravo, politichke nauke, itd.) koјi zhele da ulazhu u promene u praksi i naprave razliku u nezi. ponudio patsiјentima.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Мастер за здравствену администрацију у управљању здравственим системима
    • Fairfax, Сједињене Америчке Државе
  • Мастер оф Сциенце ин Нурсинг: Нурсе Администратор
    • Charlotte, Сједињене Америчке Државе
  • Извршни сертификат у Управи за здравство
    • Scranton, Сједињене Америчке Државе