Keystone logo
University of Essex Online ПГ Дип Психологија
University of Essex Online

ПГ Дип Психологија

Online United Kingdom

16 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.111

Učenje na daljinu

UvodОвај 100% онлајн и хонорарни ПГ Дип Псицхологи је кратак курс фокусиран на каријеру који је идеалан за оне који су заинтересовани за људски ум и психолошку функцију који желе да пређу у каријеру у вези са овом темом.

Током студија о нашој онлајн МСц психологији, истражићете теорију и праксу психологије док развијате низ преносивих вештина као што су истраживање и евалуација.Удубићете се у теме као што су историја и филозофија психолошког истраживања, критичне прекретнице у људском развоју током животног века и фундаментални принципи истраживања у психобиологији и неуропсихологији.

Наставне методе

Ми смо 100% провајдер онлајн образовања, тако да користимо најсавременије окружење за виртуелно учење (ВЛЕ) за пружање наставе, ресурса и процена.Наш систем прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам тренутни приступ вашим материјалима за учење.ВЛЕ је доступан 24/7 и омогућава и студентима и наставницима да активно учествују у разговорима у реалном времену и радионицама уживо.

Верујемо да ћете максимално искористити време проведено у учењу када сте информисани о свом учинку, а то постижемо:

  • процењујући вас кроз модуле уместо да чекате процене на крају године
  • показујући ваше оцене у вашој свесци која се може видети кад год се пријавите на виртуелно окружење за учење (ВЛЕ)
  • брзи обрт у раду процењен како би се осигурало да је ваша књига оцена увек ажурна
  • осигуравајући да имате редован контакт са својим тимом за подршку студентима

Методе оцењивања

Све процене се испоручују кроз наше виртуелно окружење за учење (ВЛЕ).Нема потребе да путујете у екстерне центре за тестирање или да полажете испите!Уместо тога, предаћете задатке преко ВЛЕ-а, као што су писани извештаји, учешће у дискусијским форумима или рефлексивни уноси у часопис.

Такође имамо политику да обезбедимо да радови које предају студенти буду аутентични – користимо добро успостављен електронски систем праћења да проверимо да ли постоји плагијат.

Зашто Ессек Онлине?

Учите на мрежи.Дипломирао на кампусу.

Завршићете своје студије и процене 100% онлајн, а вашу квалификацију ће доделити Универзитет у Есексу, награђивани универзитет са 50-годишњим наслеђем изврсности у настави и истраживању и један од 25 најбољих универзитета у УК (комплетно Универзитетски водич 2022).По завршетку курса, дипломираћете са истим сертификатом као и студенти са кампуса – ваш начин студирања се помиње само у вашем академском транскрипту.

Квалитетно искуство

Оквир за наставну изврсност Владе Уједињеног Краљевства нас је оценио златном за пружање доследно изванредног подучавања, учења и исхода за ученике (ТЕФ 2018).Такође смо најбоље оцењени провајдер само на мрежи у Националној анкети студената (НСС 2020).

Стојимо иза академског квалитета наших онлајн курсева и зато нудимо гаранцију поврата новца.Ако одлучите да ваш курс није за вас у року од 21 дана, ми ћемо вам вратити пун новац.*

*Услови важе.Да бисте сазнали више, контактирајте наш тим за пријем.

Академска и менторска подршка светске класе

Наши онлајн тутори су водећи ауторитети и стручњаци у својим областима.Они су страствени у ономе што предају и комбинују своје знање о индустријској пракси са висококвалитетним академским радом, нудећи вам неупоредиво искуство учења.

Такође имамо наменски тим студентских саветника и саветника за студијске вештине који ће вас подржавати од вашег првог дана до дипломирања.Они ће вам бити при руци да вам помогну и воде док напредујете кроз своје студије.Без обзира на питање или проблем, они ће радити са вама на проналажењу решења.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Chat with students

Pitanja