Keystone logo
University of Essex Online ПГ Церт Организацијска психологија
University of Essex Online

ПГ Церт Организацијска психологија

Online United Kingdom

8 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.056

Učenje na daljinu

Uvod

Овај 100% онлајн и хонорарни ПГ Церт организациона психологија је курс за вас ако имате лични или професионални интерес за пословну психологију.Пружиће вам знање о кључним психолошким теоријама које се могу применити на радном месту – а ова стручност је веома тражена у предузећима.

Ова онлајн ПГ Церт организациона психологија је дизајнирана да вам помогне да развијете своју способност за запошљавање.Научићете како да саветујете предузећа у низу области, од тога како да повећају њихову ефикасност, обуче и мотивишу своју радну снагу, као и како да процените учинак посла.Програм ће вас такође подстаћи да развијете преносиве вештине које су такође корисне за каријере у областима као што су маркетинг и менаџмент.На крају курса, моћи ћете да наставите своје студије и напредујете у нашем ПГ Дип или Мастерс програму.

Наставне методе

Ми смо 100% провајдер онлајн образовања, тако да користимо најсавременије окружење за виртуелно учење (ВЛЕ) за пружање наставе, ресурса и процена.Наш систем прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам тренутни приступ вашим материјалима за учење.ВЛЕ је доступан 24/7 и омогућава и студентима и наставницима да активно учествују у разговорима у реалном времену и радионицама уживо.

Верујемо да ћете максимално искористити време проведено у учењу када сте информисани о свом учинку, а то постижемо:

  • процењујући вас кроз модуле уместо да чекате процене на крају године
  • показујући ваше оцене у вашој свесци која се може видети кад год се пријавите на виртуелно окружење за учење (ВЛЕ)
  • брзи обрт у раду процењен како би се осигурало да је ваша књига оцена увек ажурна
  • осигуравајући да имате редован контакт са својим тимом за подршку студентима

Методе оцењивања

Све процене се испоручују кроз наше виртуелно окружење за учење (ВЛЕ).Нема потребе да путујете у екстерне центре за тестирање или да полажете испите!Уместо тога, предаћете задатке преко ВЛЕ-а, као што су писани извештаји, учешће у дискусијским форумима или рефлексивни уноси у часопис.

Такође имамо политику да обезбедимо да радови које предају студенти буду аутентични – користимо добро успостављен електронски систем праћења да проверимо да ли постоји плагијат.

Зашто Ессек Онлине?

Учите на мрежи.Дипломирао на кампусу.

Завршићете своје студије и процене 100% онлајн, а вашу квалификацију ће доделити Универзитет у Есексу, награђивани универзитет са 50-годишњим наслеђем изврсности у настави и истраживању и један од 25 најбољих универзитета у УК (комплетно Универзитетски водич 2022).По завршетку курса, дипломираћете са истим сертификатом као и студенти са кампуса – ваш начин студирања се помиње само у вашем академском транскрипту.

Квалитетно искуство

Оквир за наставну изврсност Владе Уједињеног Краљевства нас је оценио златном за пружање доследно изванредног подучавања, учења и исхода за ученике (ТЕФ 2018).Такође смо најбоље оцењени провајдер само на мрежи у Националној анкети студената (НСС 2020).

Стојимо иза академског квалитета наших онлајн курсева и зато нудимо гаранцију поврата новца.Ако одлучите да ваш курс није за вас у року од 21 дана, ми ћемо вам вратити пун новац.*

*Услови важе.Да бисте сазнали више, контактирајте наш тим за пријем.

Академска и менторска подршка светске класе

Наши онлајн тутори су водећи ауторитети и стручњаци у својим областима.Они су страствени у ономе што предају и комбинују своје знање о индустријској пракси са висококвалитетним академским радом, нудећи вам неупоредиво искуство учења.

Такође имамо наменски тим студентских саветника и саветника за студијске вештине који ће вас подржавати од вашег првог дана до дипломирања.Они ће вам бити при руци да вам помогну и воде док напредујете кроз своје студије.Без обзира на питање или проблем, они ће радити са вама на проналажењу решења.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Chat with students

Pitanja