Keystone logo
University Of Cumbria Магистар неге са Pathways у Pathways одраслих или менталног здравља (предрегистрација)
University Of Cumbria

Магистар неге са Pathways у Pathways одраслих или менталног здравља (предрегистрација)

Carlisle, Уједињено Краљевство

2 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Apr 2025

GBP 16.400 / per year *

Na kampusu

* Дом / ЕУ студент: 9.250 £ - инострани студент: 14.500 £

Uvod

Ово је предрегистрациони курс за негу намењен дипломцима који би желели да постану квалификоване медицинске сестре. Медицинске сестре преводе знање засновано на доказима како би побољшале пружање здравствене заштите, истовремено одржавајући и истичући етику неге усмерене на личност.

Модули на овом курсу дизајнирани су с тим у виду и имају за циљ подстицање иновација, побољшање квалитета, управљање ризиком и идентификовање подручја за продуктивне промене.

МСц Нега одраслих

МСц курс за негу одраслих припрема вас за испуњење и награђивање каријере за одрасле свих старосних група који су имали повреде, претрпели несреће, стекли болест или имају низ здравствених потреба.

МСц Нега менталног здравља

Нега магистарског менталног здравља припрема вас да препознате индивидуалне потребе и одговарајуће интервенције за њих - помажући људима да направе позитивне промене у свом животу и подржавајући их на путу опоравка.

A woman getting her blood pressure tested

Зашто одабрати да студирате МСц негу на University Of Cumbria

 • Преко 97% студената неге одраслих и менталног здравља је на послу или на даљем студирању у року од 6 месеци (ДЛХЕ 2016/17).
 • Испуњава услове за чланство у Регистру Савета за негу и бабиње (НМЦ) да би се по успешно обављању свих аспеката курса бавила квалификованом медицинском сестром за одрасле или ментално здравље.
 • Наши контакти са НХС Трустс и пружаоцима неге пружају вам велике шансе за запослење.
 • Могућности смештаја.
 • Наставници обављају национална и међународна истраживања, чланови су националних саветодавних тела и објављују радове у својим областима стручности - што ће побољшати ваше учење.
 • Надоградите своје додипломско искуство и постаните потпуно квалификована медицинска сестра за две године.
 • Добити тражене акредитиве за постдипломске студије.
 • Стекните витално искуство из стварног света трошећи 50% свог курса на пласман.
 • Бивши студенти освојили су престижне националне награде за свој рад у нези.

Наш примарни циљ је да постанете изврсна квалификована медицинска сестра која има чврсто и тренутно знање о проблемима и условима који утичу на пацијенте и клијенте у широком спектру клиничких пракси.

Биће вам блиско подржани током вашег постдипломског студија, тако да ћете ступити у улогу квалификоване медицинске сестре која са сигурношћу може променити живот других људи када је то важно.

Дипломирани циљеви

Имате право да се придружите регистру Савета за негу и бабиње (НМЦ) да бисте се бавили квалификованом медицинском сестром за одрасле или ментално здравље након успешног завршетка свих аспеката курса. Наши контакти са НХС Трустс и пружаоцима неге пружају вам велике шансе за запослење.

Сажетак курса

Курс за МСц негу (предрегистрација - здравље одраслих / ментално здравље) има за циљ да припреми дипломце за сложено, захтевно и корисно подручје неге одраслих или менталног здравља. Курс пружа дипломцима из различитих средина могућност да пренесу своје вештине да постану или регистрована медицинска сестра (одрасла особа) или регистрована медицинска сестра (ментално здравље). Надоградите своје додипломско искуство и постаните потпуно квалификована медицинска сестра за две године. Постаните квалификовани за регистрацију код Савета за негу и бабиње као квалификована медицинска сестра за одрасле или ментално здравље. Да стекну витално искуство из стварног света; 50% вашег курса се троши на пласман.

Стекните тражене акредитиве за постдипломске студије са потенцијалном почетном платом НХС Банд 5.

Модули

Година 1

 • Концепти, теорије и праксе у професионалном сестринству (сви студенти)
 • Патофизиологија и процена неге током целог живота (сви студенти)
 • Јавно здравље и нега у заједницама (сви студенти)
 • 1. година модула за процену праксе (900 сати у подешавањима)
 • База доказа за негу одраслих (само одрасли студенти)
 • Унапређење менталног здравља у здравственом спектру (само студенти менталног здравља)

Година 2

 • Фармакологија за савремену медицинску сестру (сви студенти)
 • Управљање сложеношћу у пракси неге одраслих (само одрасли студенти)
 • Савремени приступи заштити менталног здравља (само студенти менталног здравља)
 • 2. модул за процену праксе (900 сати у подешавањима)
 • Трансформисање неге у нези (дисертација) (сви студенти)

142744_pexels-photo-4586984.jpeg

Критеријуми за избор

Кандидати морају да имају најмање 2: 2 на пољу здравствене, социјалне заштите или друштвених наука. Кандидати морају да имају најмање 500 сати искуства у нези (у законским, добровољним / независним или добротворним установама за здравствену заштиту, негу или социјалну заштиту) Подносиоци захтева који успешно обављају интервју морају да попуне портфолио доказа пре почетка курса. Међународни кандидати захтевају ИЕЛТС сертификат који потврђује минималну оцену 6,5 у писаном облику, као и минималних 7,0 у читању, слушању и говору, све док је минимална укупна оцена 7,0. Алтернативно, потврда о ОЕТ испиту која потврђује постизање најмање Б оцене у одељцима за писање, читање, слушање и говор.

Сва места су понуђена подложна успешном интервјуу, као и одобрењу услуге откривања и забране приступа (ДБС раније ЦРБ), здравственој способности за вежбање и доказу о квалификацијама.

Способност за вежбање и здравствени захтеви

Све понуде места подлежу задовољавајућем здравственом прегледу. Додатне информације ће бити пружене након понуде места.

Имајте на уму да професионална тела попут Савета за негу и бабиње (НМЦ) и Савета за здравствену негу (ХЦПЦ) имају одређене захтеве у вези са здравственим и карактерним статусом кандидата и њиховом способношћу да испуне потребне основне професионалне компетенције и безбедно вежбају без непосредни надзор. Молимо прочитајте информације о НМЦ и ХЦПЦ да бисте сазнали више. Молимо вас да нас питате за савет и / или подршку што је раније могуће у процесу пријаве ако имате питања у вези са овим захтевом.

За више информација о основним компетенцијама и здравственој способности за тренирање кликните овде. Овде су предвиђени стандарди фитнеса за већину студијских програма: здравствене професије, социјални рад и подучавање.

У неким случајевима, подносилац захтева може бити позван да присуствује панелу за професионалну праксу како би разговарао о свим препорученим разумним прилагођавањима и да ли су основне професионалне компетенције оствариве или не.

Да би били примљени и наставили курс, Одељење за медицину рада мора сматрати медицински способним за праксу и теорију. Ако имате било каквих недоумица у вези са здравственим стањем / проблемом и његовим утицајем на вашу способност да похађате курс, контактирајте Одељење за здравље на раду што је раније могуће у процесу пријављивања.

Провера услуге откривања и забране

Ако вам се понуди место, захтевамо да се придржавате провере позадине за побољшану услугу откривања и забране (ДБС).

Регрутовање засновано на вредностима

* Од 1. априла 2015. године, све високошколске установе које изводе програме обуке за НХС морају да процене студенте за њихове вредности користећи основне захтеве утврђене у оквиру ВРЛ (Регрутација заснована на вредностима). Ова процена ће се обавити као део нашег процеса регрутовања.

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja