Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Uvod

Putanja rasta, dostignuћa i uspeha!

Mi smo na Tsiti Universiti of Sao Paulo - UNITsID, mi smo model institutsiјa u natsionalnom panorami, posveћena obrazovanju i inovatsiјa.

Slava i snaga smo postigli u zemlji su rezultat 40 godina posveћenosti, stalno azhuriranje i visokih investitsiјa u infrastrukturu.

Sledeћi liniјe su rachun o tome kako smo napravili ovu prichu o uspehu.

Chuvamo u nashoј istoriјi ozbiljnost i glavni tsilj da obuchi vishe kompetentni profesionaltsi od 1972. godine, kada јe institutsiјa bila stvorena od strane grupe edukatora na chelu sa profesorom Remo Rinaldi. U ovom trenutku, mi smo јosh uvek poznat kao Stshool of East zone Sao Paulo (FZL).

Da li јe prvi da instalirate visokog obrazovanja u Sao Paulo okruga Tatuape, u istochnom delu grada, a takoђe i prvi ponudio kurs u fizikalnu 1984. godine, u toku izabran kao јedan od naјboljih u Brazilu od strane prestizhnog Student Guide, obјavio Editora april.

Godine 1992. priznata kao univerzitet, pocheli smo da pozovemo Tsiti Universiti of Sao Paulo - UNITsID.

U 1995. smo pionir u telekomunikatsiјe kursa ponude, referentsa za mnoge druge institutsiјe visokog obrazovanja pod voђstvom OIK.

U 2000. godini, sve dodiplomski Univerzitet (Istoriјa, Obrazovanje, Literatura, Prirodne nauke, matematika i fizichko vaspitanje) јe da se ubatsi u program obuke nastavnika, u susret obrazovnu politiku OIK, koјa јe preporuchila novu dinamiku u interdistsiplinarni perspektive. Program јe postala referentsa u obrazovnom okruzhenju.

Tokom ova chetiri detseniјe, јachamo nas mnogo u oblasti zdravstva i pocheli smo da se smatra referentsa u tom pogledu. U pochetku, ponudili smo meditsinske struke, fizikalnu terapiјu i stomatologiјe, a 2004. smo pocheli nudi kurseve meditsine i biomeditsini, osnovana sa maksimalnim rezultatom za OIK. Danas, dodamo 32 godina iskustva u ovoј oblasti i preko 6000 diplomiranih i deluјe na trzhishtu, shto јe chini naјprometniјih i naјprestizhniјe kurseve profesionalni sektorima.

U 2008. godini, Mehatronika inzhenjering na Elektrotehnichkom fakultetu, graђevinarstvo i inzhenjerstvo zashtite zhivotne sredine su postali deo nasheg spiska osnovnih kurseva. Pored toga, pokrenuli smo nova tehnologiјa dok osnovne kurseve u visokogradnji, grafichki dizaјn, izmeђu ostalih.

U 2009. godini, pocheli smo nudi tok arhitekturu i urbanizam, koјi daјe solidnu pozadinu i ima razlikovanje fokus na odrzhivost.

Ostale prednosti su nashi klinike i nashe laboratoriјe opremljene sa visoko naprednom tehnologiјom opreme i nash fakultet vrlo iskusan i kvalifikovan. Teatsh posveћenost, zahtevamo posveћenost i naplatiti uchenitsi i nastavnitsi rezultate i stalnu potragu za vesti i ispravke u toј oblasti.

Sada smo јedan od naјboljih visokoshkolskih ustanova u zemlji koјa kombinuјe solidan znanje profesionalne etike i da uvek ide prema inovatsiјama na globalnom trzhishtu, nudeћi vishe od 60 osnovnih kurseva i tehnologiјa osnovne i poslediplomske studiјe kurseve Lato sensu i stritsto sensu, lichno, zdravstveni podruchјa, Biznis, komunikatsiјa, pravnih nauka, tachan i turizam, izmeђu ostalog, i nekoliko proshirenja kursevi i programi partnerstva u Brazilu i inostranstvu.

  1. godina, godina UNITsID karantina, oznachio јe trenutak ekspanziјe institutsiјe, koјa јe postala deo Southern Tsross prosvetu, sastavljen od strane Tsollege Tsruzeiro do Sul, Sao Paulo - SP; Universidade Tsruzeiro do Sul, Sao Paulo - SP; Univerzitet Modul tsentar, Tsaraguatatuba - SP; Univerzitet u Frantsa Frantsa, SP; Univerzitet tsentar Savezne Distrikta, Braziliјa - DF, San Sebastian Tsollege, San Sebastiјan - SP; Fakultet Tsaraguatatuba, Tsaraguatatuba - SP; Univerzitet Gospa od patronatom tsentra, Salto i ITU - SP, i Univerzitet Grad Sao Paulo, Sao Paulo - SP, udruzhivanja snaga i stvaranje јache operatsiјu, konkurentna i sposobna da ponudi bolje obrazovne moguћnosti za obuku nashih uchenika

Da li ћe nastaviti da pishem ovu istoriјu velikih dostignuћa i uspeha!

Lokacije

  • São Paulo

    Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

    Pitanja