Keystone logo
University  of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University  of Milano - Bicocca

Uvod

Bicocca je mladi univerzitet koji će vas povezati sa studentima iz celog sveta. Ovde nećete biti samo student. Bićete član globalne zajednice. Od svog osnivanja, Univerzitet Milano-Bicocca je dostigao van svojih granica sklapajući razne sporazume sa evropskim i neevropskim univerzitetima.

Istraživanje je uvek globalno. Naši nastavnici su članovi međunarodnih istraživačkih grupa koje dele brojne projekte i inicijative, uz zajedničku posvećenost povećanju kvaliteta nastave. Naš fokus na inovacijama nudi studentima konkurentnu i praktičnu obuku

Naša tradicija

U Bicocci se uvek menjamo sa svetom oko nas, kombinujući naučnu strogoću sa sposobnošću da evoluiramo dok se suočavamo sa novim izazovima i težimo višim ciljevima. Jednostavno, Bicocca je način života.

Studenti, nastavnici i članovi osoblja dele zajednički cilj da žele da zadrže vodeću ulogu Bicocca u obrazovanju, etici, poštovanju, veštinama i stručnosti. Zajedno smo izgradili stimulativno i otvoreno okruženje u kojem možemo podstaknuti strasti, veštine i znanja. Bicocca se ne odnosi samo na obrazovanje - već se radi i o posvećenosti, kulturi, znanju, tehnologiji, napornom radu i uspehu.

Bicocca je više od univerziteta.

Misija& Vizija

Kroz našu široku i bogatu obrazovnu ponudu, cilj nam je da omogućimo studentima da pronađu svoje pravo zvanje, unaprede sopstvene interese, kritički pogledaju i steknu veštine i solidno znanje kako bi izgradili svoju profesiju.

Odlična nastava, odlično istraživanje i kvalitetna usluga fokusiraju se na pojedinca, kao stubovi modernog univerziteta orijentisanog na budućnost.

Naš univerzitet uči svoje studente da iskoriste mogućnosti sveta, a ne da se plaši da im se suprotstavi i stavi se tamo. To je inkluzivni univerzitet koji deli, poštuje i štiti raznolikost, kao jednu od svojih glavnih vrednosti.

Bicocca je lider u lokalnom i međunarodnom kulturnom razvoju.

Lokacije

  • Milan

    Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1, 20126, Milan

Programi

Pitanja