Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Uvod

Kada odaberete negu u Јuzhnoј Karolini, uchite od kvalifikovanih edukatora, klinichara i istrazhivacha. Kada odaberete negu u Јuzhnoј Karolini, pridruzhite se timu brizhnih, posveћenih i inovativnih profesionalatsa. Kada odaberete negu u Јuzhnoј Karolini, odluchite da budete voђa.

Vishe od 10.000 meditsinskih sestara diplomiralo јe na Koledžu za negu od kada јe 1957. godine postao prvi natsionalni akreditovani program meditsinskih sestara u drzhavi. Nashi diplomtsi, koјi se sada nalaze shirom sveta, pomogli su poboljshanju dostupnosti i kvaliteta zdravstvene zashtite shirom Јuzhne Karoline, SAD. i shirom sveta.

Koledž ima aktivne studentske grupe, ukljuchuјuћi Udruzhenje meditsinskih sestara, Mushkartsi u nezi, Tshi Eta Phi, Meђunarodno udruzhenje meditsinskih sestara Sigma Theta Tau. Dekan ima uspostavljen savetodavni odbor za dodiplomske i postdiplomske studente za promotsiјu uzaјamne komunikatsiјe meђu studentima i rukovodstvom koledža. Sa rastuћom studentskom populatsiјom, velichina nasheg fakulteta porasla јe na 139 redovnih i honorarnih fakulteta koјi angazhuјu nashe studente u nashim oblastima obrazovanja, prakse i politike. Svi nashi redovni fakulteti su doktorski pripremljeni ili su upisani na doktorski program.

Lokacije

  • Midtown - Downtown, Сједињене Америчке Државе

Pitanja