Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Uvod

О Туфтс Сцхоол оф Енгинееринг

Инжењерски програми Туфтса изазивају традиционалне границе академских дисциплина, истраживања и улоге инжењера у нашој све више повезаној глобалној заједници. Свакодневно истраживачи Туфтса развијају нове алате за побољшање медицинске дијагнозе и лечења; нове материјале за зеленију будућност; паметнији, моћнији рачунари; и иновативне начине образовања инжењера сутрашњице.Магистарски и докторски програми у шест академских одељења, као и МС ин Енгинееринг Манагемент, понуђени преко Института Туфтс Гордон, дају инжењерским студентима прави спој специјализације и интердисциплинарног истраживања.

Академици

Туфтс програми дипломирања нуде изванредан академски доживљај, одликује се тијесним интеракцијама које ће вас одвести на постдипломске студије до ваше каријере. Са низом програма у уметности и науци иу инжењерингу, Туфтс комбинује ресурсе истраживачко интензивне институције са подстицајном, колегијалном атмосфером.Програми студија укључују:

 • Докторски програми
 • Мастер'с програми
 • Програми сертификата

Дипломирани студенти и постдокторни приправници доприносе стварању и дистрибуцији знања као појединаца и као кључних чланова истраживачких тимова. Овде ћете имати прилику да научите и ментирате неке од најсјајнијих студената у земљи, који служе као кључни партнери у настави и учењу са факултетом.

Lokacije

 • Medford

  200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

  • Somerville

   200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

   • Medford

    College Avenue, 200, 02155, Medford

    Pitanja