Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Uvod

66141_students2.jpg

O

Diplomski programi na Univerzitetu Tufts je Graduate School of Arts and Sciences kombinuju atmosferu liberalne umetnosti koledžu sa state-of-the-art tehnoloških resursa istraživačke institucije. Istraživači svetske klase, lično mentorstvo, kolaborativne laboratorijske ustanove i industrijska partnerstva opremaju studente Tufts veštinama kako bi se istakli u svojim odabranim specijalitetima i nastavili karijeru sa strašću i posvećenošću.

The Graduate School of Arts and Sciences donosi da snosi sve resurse Univerziteta Tufts - živopisna istraživačka institucija sa rigoroznom intelektualne kulture. Nudimo više od 22 doktorskih programa i 30 magistarskih programa - od istorije umetnosti do fizike - i mogućnosti da predaju i mentoriraju neke od najsjajnijih studenata u zemlji. Naši članovi fakulteta posvećeni su vašem uspehu i nude kompletnu profesionalnu pripremu. Kroz kurseve, mentorstvo, izdavaštvo, terenski rad i nezavisna istraživanja, naši diplomirani studenti ulaze u svoju karijeru pozicionirani da primene ono što su naučili.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

Lokacije

  • Medford

    2 The Green, Bendetson Hall, 02155, Medford

Pitanja