Keystone logo
The University of Scranton Online Извршни сертификат у Управи за здравство
The University of Scranton Online

Извршни сертификат у Управи за здравство

Scranton, Сједињене Америчке Државе

10 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

Извршни сертификат у Управи за здравство нуди стратешки сет алата за оне који желе одмах да утичу на здравствену заштиту и сродне области.

Како становништво САД-а стари и све више људи има приступ здравственој заштити због Закона о приступачној скрби, индустрији су потребни менаџери са специјализираним вјештинама како би организирали медицинску документацију и податке. Курикулум цертификата наглашава одговорности за руковођење и етичко одлучивање у овој брзој околини кроз релевантне вјештине и језуитску мисију и принципе Универзитета Сцрантон.

Овај програм од пет курсева наглашава основне вјештине које подржавају стратешки и окретан извршни приступ индустрији која се брзо креће. Сви курсеви су изабрани из пуног ЦАХМЕ акредитованог магистра здравствене администрације и предају се од стране истог стручног особља и стручњака из праксе.

Цертификат здравствене администрације може бити завршен за само 10 мјесеци. Поред тога, можете примијенити своје студије према пуном ступњу МХА (ако је диплома завршена у року од шест година од почетка цертификата).

O školi

Pitanja