Keystone logo
The University of Edinburgh CMVM PET-MR principi i aplikacije PGCert (Online učenje)
The University of Edinburgh CMVM

PET-MR principi i aplikacije PGCert (Online učenje)

Online

1 Years

Engleski

Fleksibilno vreme

23 Aug 2024

09 Sep 2024

GBP 6.370 / per year

Učenje na daljinu

Uvod

PET-MR skeneri se sve više instaliraju u kliničkim i istraživačkim okruženjima, ali trenutno je obuka o pokretanju i najboljoj upotrebi takvih objekata ograničena, često zahteva duge periode boravka, daleko od posla i ličnih obaveza kod kuće.

The University of Edinburgh je među retkim centrima u Velikoj Britaniji sa PET-MR skenerom i osobljem sa stručnošću u tome kako ga pokrenuti i koristiti.

Ključne informacije:

  • Ovaj program je KSNUMKS-KSNUMKS godina predavao na mreži kroz honorarno povremene studije

Šta očekivati The University of Edinburgh

Kao student u okviru College of Medicine& Veterinary Medicine, vi ćete se pridružiti više od 7,000 studenti studiraju niz postdiplomskih programa. Prateći okvir istraživačke izvrsnosti (REF) 2021, naša veterinarska škola i naša medicinska škola bili su među pet najboljih u Velikoj Britaniji, rangirani po istraživačkoj moći (Times Higher Education, Ukupni rang institucija REF 2021).

Vaše postdiplomsko iskustvo ovde će biti podržano i poboljšano bogatstvom resursa i mogućnosti koje nudimo. Posvećeni smo pružanju visokokvalitetne, inovativne nastave. Najnoviji izveštaj Agencije za osiguranje kvaliteta dodelio nam je najvišu moguću ocenu za kvalitet studentskog iskustva u učenju.

Rangiranje

Ishod programa

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja