Keystone logo
© ©Susquehanna University
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Uvod

Naši učenici napreduju, a vi ćete takođe, kao što su mentorisani od strane profesora koji su i stručnjaci u svojim oblastima i izuzetni nastavnici. Kursevi u Suskuehanna je intenzivan - uživaćete personalizovanu pažnju svog fakulteta jer vam pomažu da naučite i razvijete veštine koje su vam potrebne da biste bili spremni za posao i/ili postdiplomsku školu.

Mnoge škole govore o studiranju u inostranstvu, ali u Suskuehanna to svi rade. Nacionalno smo prepoznati po svojoj posvećenosti globalnim iskustvima i kulturnim kompetencijama kroz naš inovativni program Global Opportunities (GO).

Misija

Obrazujemo studente za produktivne, kreativne i reflektujuće živote dostignuća, liderstva i usluga u raznovrsnom, dinamičnom i međusobno zavisnom svetu.

Akademici

Vi ćete birati između više od 100 glavnih i maloletnika, kao i pre-profesionalne programe i interdisciplinarni počasti program.

Škola umetnosti, Škola humanističkih nauka, Škola prirodnih& društvenih nauka i AACSB akreditovani Sigmund Veis School of Business ponuda Bachelor of Arts, Bachelor of Science, i Bachelor of Music stepeni.

Imaćete koristi od našeg izuzetnog fakulteta i malih časova koji olakšavaju učešće. Naš inovativni nastavni plan i program podstiče širinu i dubinu proučavanja dok razvijate svoje veštine, a učešće u našem programu Global Opportunities razvija vašu kulturnu kompetenciju.

U suštini, svet je otvoren za vas kada odabereteSusquehanna University.

Suskuehanna je akreditovana, neprofitna institucija, što znači da su naši programi sertifikovani i priznati po svojoj izvrsnosti. Naše akreditacije uključuju Udruženje za unapređenje kolegijalnih škola poslovanja (AACSB International), Nacionalno udruženje muzičkih škola (NASM), Američko hemijsko društvo i Komisiju za visoko obrazovanje srednjih država. Takođe smo član grupe Annapolis, organizacije nacionalnih vrhunskih koledža liberalnih umetnosti.

Statistika

Mi smo...

 • 2.300 uključeni studenti, koji će biti vaši cimeri, kolege, saigrači, i prijatelji.
 • Mreža od skoro 19.620 ostvarenih alumnija, koji nude savete i otvaraju vrata za vaše stažiranje i buduće mogućnosti karijere
 • Stotine posvećenih fakulteta i osoblja koji će vas izazvati i podržati na svakom delu vašeg putovanja Suskuehanna.

  Karakteristike kampusa

  • 325 živopisnih hektara u Selinsgroveu, Pa., sa prvoklasnim objektima, uključujući najsavremeniji naučni centar, Centar za obrazovanje o životnoj sredini fokusiran na održivost, kao i istraživanje reka i zemljišta, i premijerno mesto održavanja koncertne dvorane Stretanski.
  • Kućište u kampusu je zagarantovano i uključuje tipične dvorane za boravak u stilu hodnika do gradskih kuća i stanova za samostalniji život
  • Izuzetni atletski objekti, uključujući sportski kompleks, fitnes centar, bazen i 26 hektara terena za igru trave i travnjaka
  • Udobna šetnja do prodavnica i usluga u centru Selinsgrove i reke Suskuehanna
  • Jedan sat od glavnog grada Harrisburga i tri sata od Njujorka, Filadelfije, Baltimora i Vašingtona, DC

   English Language Requirements

   Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

   Lokacije

   • Selinsgrove

    University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

   Pitanja