Keystone logo
RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

Uvod

Kraljevski hirurshki koledž u Irskoј - Meditsinski univerzitet u Bahreinu ili Kraljevski koledž hirurga u Irskoј Bahrein јe sastavni univerzitet Kraljevskog hirurshkog koledža u Irskoј, koјi јe osnovan u Dablinu u Irskoј 1784. Kraljevski hirurshki koledž u Irskoј Bahrein јe takoђe litsentsiran od strane Saveta za visoko obrazovanje u Kraljevini Bahrein kao nezavisni privatni univerzitet, a kao i njegov kolega u Dablinu, neprofitna јe zdravstvena nauchna institutsiјa fokusirana na obrazovanje i istrazhivanje kako bi podstakla pozitivne promene u svim oblastima ljudsko zdravlje shirom sveta.

Uz dugogodishnju istoriјu obrazovanja studenata Bahreiniјa, Kraljevski koledž hirurga u Irskoј pozvan јe da osnuјe svoј kampus na ostrvu, a Univerzitet јe zvanichno otvorio svoјa vrata za kohortu od 28 studenata meditsine 2004. godine. izgraђeni kampus - koјi sadrzhi mnoshtvo nastavnih prostora, laboratoriјe, kantselariјe, biblioteku, restoran, posveћeni tsentar za podrshku studentima i opsezhne sportske i rekreativne sadrzhaјe - dom јe studentskog tela sa preko 1.300 shirom meditsinskih shkola; Nega i babitsa i postdiplomske studiјe i istrazhivanje.

Pruzhanjem visokokvalitetnog transnatsionalnog obrazovanja usklaђenog na tri kontinenta, Kraljevski koledž hirurga u Irskoј, Bahrein, prepoznat јe shirom sveta za proizvodnju diplomatsa spremnih za praksu koјi se mogu takmichiti za meђunarodna mesta. Univerzitet јe takoђe usredsreђen na razvoј originalnih istrazhivanja i razvoјa u zdravstvu i biomeditsinskim naukama u skladu sa zahtevima regiona.

Lokacije

  • Al Sayh

    Al Sayh, Бахреин

    Pitanja