Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Uvod

KUT je mladi univerzitet sa globalnim izgledima. Ambiciozni smo i spremni da preuzmemo nove izazove sa nagonom fokusiranim na budućnost. Nastojimo da povežemo naše studente sa stvarnim svetom kroz praktično praktično učenje koje priprema naše diplomce za karijere sutra i budućnosti.

Studiranje na KUT-u nudi vam obrazovanje svetske klase u srcu Brisbanea, gostoljubivog, modernog i multikulturalnog grada. Brisbane je treći najveći grad u Australiji i poznat po svojim živopisnim urbanim okruženjima, životnom stilu na otvorenom, ljubaznim meštanima i prirodnim atrakcijama. Uviše od50.000 studenata,uključujući međunarodne studente iz više od 119 zemalja, osećaćete se kao kod kuće.

Opcije dodiplomskih i postdiplomskih studija KUT-a uključuju:

Šta čini KUT univerzitet za stvarni svet?

Kursevi iz stvarnog sveta

Naši kursevi vas pripremaju da diplomirate u stvarnom svetu spreman sa veštinama koje su vam potrebne da biste pronašli karijeru u Australiji i inostranstvu.Možete birati između više od 100 kurseva iz stvarnog sveta i svoju strast pretvoriti u nagrađivanu karijeru.

Industrijske veze

Verujemo u stvaranje mogućnosti za povezivanje između naših studenata i poslodavaca u industriji kroz integrisane plasmane, stažiranje i stvarne, kolaborativne projekte. Naše akademsko osoblje se konsultuje u industriji i radi na industrijskim projektima koji često uključuju studente.

Inovacije i preduzetništvo

Veštine koje trebate kreativno razmišljati sa fokusom na budućnost ugrađene su u naše nastavne prakse. Na raspolaganju su namenski prostori koji pomažu našim preduzetnicima da pronađu resurse, veze, trenere ili mentore potrebne za njihovo preduzetničko putovanje.

Diplomci za budućnost

Diploma iz KUT-a čini vas nezaustavljivom silom spremnom za izgradnju, stvaranje i povezivanje u budućnost sutrašnjice.

Održivost

Naša vizija je budućnost sa niskim sadržajem ugljenika. Cilj nam je da se pozabavimo globalnim izazovima i postignemo održivost kroz istraživanje, podučavanje, operacije kampusa i strateška partnerstva. Održivost je ugrađena u naš nastavni plan i program na različitim kursevima, uključujući nauku, inženjerstvo, modu, arhitekturu, biznis, pravo i urbani razvoj.

Transdisciplinarna i transformativna istraživanja

Tsebavi nekim od najvećih pitanja sa kojima se suočava planeta sprovođenjem transdisciplinarnih istraživanja relevantnih za naše zajednice i svet. KUT nudinajbolju praksu i transformativno okruženje za učenje koje omogućava studentima da unaprede svoje istraživačke veštine, prevedu ih u šire radno okruženje i angažuju se sa industrijom i inovacijama kako bi ostvarili stvarni uticaj.

Karakteristike kampusa

Lokacija

Studiranje na KUT-u nudi vam obrazovanje svetske klase u srcu Brisbanea, gostoljubivog, modernog i multikulturalnog grada. Brisbane je treći najveći grad u Australiji i poznat po svojim živopisnim urbanim okruženjima, životnom stilu na otvorenom, ljubaznim meštanima i prirodnim atrakcijama. Uviše od50.000 studenata,uključujući međunarodne studente iz više od 119 zemalja, osećaćete se kao kod kuće.

KUT ima dva živopisna unutrašnja gradska kampusa: Gardens Point i Kelvin Grove. Bićete blizu svih akcija sa kulturnim i komercijalnim čvorištimana pješačkoj udaljenosti od svakog. Možete putovati između svakog kampusa sa lakoćom na našem besplatnom shuttle busu koji vozi svakih 15 minuta. Oba kampusa nude mesta za performanse i umetnost, fitnes i medicinske ustanove, prodavnice i prodavnice hrane. Naš kampus Gardens Point graniči se sa botaničkim baštama u Brisbaneu - odakle i ime potiče.

Neverovatni objekti

Imaćete pristup visokotehnološkim studijskim i zajedničkim prostorima za učenje , uključujući radionice i simulacione centre. Našaobrazovna oblast nudi prostore za učenje, mahune za proučavanje i područja zajednice isprepletena prirodom i tehnologijom. Ovaj prostor je dom sfere - digitalni LED globus suspendovan na dva sprata sa promenljivim menijem vizuelnog sadržaja. Centar za nauku i inženjerstvo poznat je po Kocki, jednom od najvećih i najnaprednijih interaktivnih prostora za učenje i digitalnih prostora na svetu.

Zainteresovani za finansijske podatke u realnom vremenu? Našaekonomija i finansije Bloomberg Lab vam daje upravo to, omogućavajući vam da sprovedete finansijsku analizu sa stvarnim podacima u realnom vremenu. Kaostudent zdravlja, možete raditi sa stvarnim pacijentima pod nadzorom iskusnih zdravstvenih radnika u našim zdravstvenim klinikama u kampusu i simulacionim prostorima.

  Prijem

  Priјavljivanje na KUT јe јednostavno. Јednostavno podnesite priјavu za studiranje preko nasheg portala za priјave. Biћete upuћeni da kreirate nalog i odatle mozhete zapocheti protses priјave.

  Moraћete da prilozhite svu svoјu prateћu dokumentatsiјu ukljuchuјuћi:

  • Svedochanstvo o zavrshenoј srednjoј shkoli, akademski zapisi i evidentsiјe
  • Rezultati testa znanja engleskog јezika
  • Stranitsa za identifikatsiјu pasosha

  Neki kandidati moraјu da se priјave preko agenta. Agent vam mozhe pomoћi oko vashe priјave, kvalifikovanosti i prateћe dokumentatsiјe i odgovoriti na sva pitanja koјa imate o studiranju na KUT-u.

  Stipendije i finansiranje

  Meђunarodna stipendiјa za zasluge

  Stipendiјa za visoko postignuћe za buduћe meђunarodne studente osnovnih i postdiplomskih studiјa.

  • Pokriva 25 protsenata shkolarine za prva dva semestra (јedna godina) studiјa na KUT-u.
  • Dostupan na svim fakultetima.
  • Stalna stipendiјa od 25 posto po semestru za odabrane kurseve.

  Automatski ћete biti uzeti u obzir za meђunarodnu stipendiјu za zasluge kada se priјavite na KUT.

  Akreditacije

  Akreditacija EFMD EquisAkreditacija AMBAAkreditacija AACSB

  Lokacije

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Аустралија

   Pitanja