Keystone logo
Queens University of Charlotte Online Мастер оф Сциенце ин Нурсинг: Нурсе Администратор
Queens University of Charlotte Online

Мастер оф Сциенце ин Нурсинг: Нурсе Администратор

Charlotte, Сједињене Америчке Државе

2 Years

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

Куеенс онлине Мастер оф Сциенце у програмима сестринства осмишљен је тако да припрема медицинске сестре за интердисциплинарне, колаборативне водитеље сестринства. Студенти стичу напредна знања из теорије сестринства, истраживања, информатике и здравствене политике поред специјализованог знања у академској / "улози" у оквиру програма.

Куеенс Университи је рангиран на 22. мјесту међу регионалним универзитетима на југу од УС Невс

Студенти администратора медицинских сестара имају могућност да синтетизују знање о сестринству и пословном знању у различитим окружењима и кроз примену истраживачког процеса. Дипломци ће бити спремни да функционишу као чланови интердисциплинарних тимова на извршном нивоу.

Са Куеенс Университи оф Цхарлотте интегрираним онлине магистарским студијама из програма сестринства, студенти су у могућности да савладају своје опције. Студенти прво развијају чврсте темеље у основним вештинама мастера. Затим прелазе на курсеве осмишљене око интегрисаних компетенција потребних за развој улога академског и здравственог система.

Наши програми су акредитовани ЦЦНЕ, наша школарина је веома приступачна, и не постоји такса за пријаву . Изаберите програм на обрасцу да бисте сазнали више о Queens University of Charlotte Online Мастер оф Сциенце у програмима сестринства.

O školi

Pitanja