Keystone logo
Queen's University Belfast мр молекуларне биологије и биотехнологије
Queen's University Belfast

мр молекуларне биологије и биотехнологије

Belfast, Уједињено Краљевство

1 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.150 *

Na kampusu

* међународна такса

Uvod

Биотехнологија је експлоатација живих система или молекула из њих ради комерцијалне добити. Иако је реч "биотехнологија" стара само неколико деценија, човечанство користи биотехнологију миленијумима, на пример у печењу, пиварству и пречишћавању отпадних вода.

Савремене биотехнологије се ослањају на нашу све већу способност да манипулишемо организмима на генетском нивоу и укључују нове третмане отпада и биоремедијације, нове фармацеутске производе, експлоатацију ензима у 'зеленој катализи' и узбудљиве нове дијагностичке технике. У 20. веку, наши животи су трансформисани информационом технологијом; 21. век може да доживи једнако велику трансформацију, али овога пута вођену биотехнологијом.

Овај магистарски степен има за циљ да подучи основну молекуларну бионауку која подупире биотехнологију заједно са примерима њених тренутних примена.

Кандидатима се саветује да се пријаве што је пре могуће, а идеално би било најкасније до 31. јула 2022. за курсеве који почињу крајем септембра. У случају да било који програм добије велики број пријава, Универзитет задржава право да затвори портал за пријаву.

Имајте на уму да може бити потребан депозит да би се гарантовало место на курсу. Због велике потражње, пријаве се можда неће разматрати ако је курс достигао максималну величину разреда и биће стављен на листу чекања.

Молекуларна биологија и биотехнологија

Школа биолошких наука била је прва школа биолошких наука у Великој Британији која је добила престижну златну награду Атхена СВАН.

Објекти светске класе

  • Школа је добро опремљена и спроводи међународно конкурентна истраживања у микробној, еколошкој и медицинској биотехнологији.

Студент Екпериенце

  • Студентима ће бити понуђен избор наслова истраживачких пројеката који покривају различите аспекте молекуларне биологије и биотехнологије. Студенти ће се придружити истраживачкој лабораторији и радити пуно радно време у стварном истраживачком окружењу током 3 месеца током лета. Студенте ће директно надгледати члан истраживачког тима.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Pitanja