Keystone logo
© Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)
Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Uvod

Londonski nastavni plan i program. Mediteranski način života.

Kueen Mari Malta Kampus vam nudi priliku da studiraju lekove u Med.

Prihvatamo prijave za ulazak u septembar, a rok za prijavu je 1. mart.

Studija petogodišnji Medicine MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surggeri) dodiplomski program na Malti, Evropa. StudiranjeQMUL Malta znači da ćete studirati medicinu na jednom od najboljih univerziteta.

175655_Clipboard01.jpg

Istorija

Malta, kao i Velika Britanija, ima ponosnu istoriju stručne zdravstvene zaštite i Kueen Mari Universiti of London (KMUL), deo je prestižnog udruženja Russell Group u Velikoj Britaniji (Velika Britanija). Russell Group univerziteti imaju ogromne društvene, ekonomske i kulturne uticaje na lokalnom nivou, širom Velike Britanije i širom sveta.

Ranije poznat kao Barts i Londonska škola medicine i stomatologije, KMUL je vodeća medicinska škola. Barts i London formirani su od najstarije bolnice u Evropi, Svetog Bartolomeja (poznatog kao „Barts“) koja je osnovana 1123, i prva medicinska škola Engleske, London, koja je otvorena 1785. godine.

ProgramQMUL Malta MBBS identičan je programu koji se predava u Londonu, a na Malti će vas predavati osoblje iz KMUL-a, kao i lokalni kliničari koje obučava škola.

Ostrvo Gozo

<img class ="inserted-image image-element img-responsive" src ="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg" alt ="175671_Clipboard03.jpg" data-json =" {"author":"©"," author_url":""," izvor ":""}"/>

QMUL Malta otvoren u oktobru 2019. Najsavremeniji kampus smešten je na osnovu Opšte bolnice Gozo i ima pristup centru za anatomiju 21. veka. Gozo je jedno od tri ostrva koja čine Republiku Maltu.

Ostrvo je potpuno dvojezično sa zvaničnim statusom i engleskog i malteškog jezika. Takođe uživa odlične veze sa Evropom.

Malta ima blistavu istoriju, koja traje 7.000 godina: ostrva imaju tri mesta svetske baštine UNESCO-a (uključujući čitavu maltešku prestonicu, Valetu). Nedavno ste možda videli Maltu na TV-u: ostrva pružaju neke od zapanjujućih lokacija za Game of Thrones.

Školarina

32.000€ godišnje.

Proces prijave

Kandidati se direktno prijavljuju na Univerzitet, a ne preko standardnog sistema aplikacija u Velikoj Britaniji, UCAS.

Lokacije

  • Victoria

    Queen Mary University of London – MALTA CAMPUS Institute of Health Science Education – Faculty of Medicine and Dentistry Triq l-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Pitanja