Keystone logo
Phoenix Institute Of Herbal Medicine And Acupuncture Доктор акупунктуре са специјализацијом из биљне медицине
Phoenix Institute Of Herbal Medicine And Acupuncture

Доктор акупунктуре са специјализацијом из биљне медицине

Phoenix, Сједињене Америчке Државе

5 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Doktori akupunkture (doktor akupunkture i doktor akupunkture sa spetsiјalizatsiјom iz biljne meditsine) nude se odvoјeno, a mogu se polagati istovremeno sa diplomama magistra akupunkture i magistara oriјentalne meditsine.

DATs ili DAtshM / MSATs ili MSOM programi dele isti sadrzhaј, s tim shto doktorski program ima dodatne doktorske kompetentsiјe u zbrinjavanju patsiјenata (napredne diјagnostichke studiјe), sistemskoј meditsini (sistemi zbrinjavanja patsiјenata i saradnichka nega) i profesionalnom razvoјu (stipendiјa, istrazhivanje i meditsina zasnovana na dokazima).

Trenutni studenti na postdiplomskim studiјama ili oni koјi su diplomirali u proteklih 5 godina mogu se upisati u oba DATs-a. i MSATs ili MSOM i prihvataјu trenutne zadatke u skladu sa zahtevima doktorskih studiјa.

Diplomtsima od 5 godina ili kasniјe, ili drugim programima, biћe potrebni protsenjivani transkripti da bi se utvrdio prenos kredita. Kredit za transfer dodeljuјe se samo za kurseve koјi odgovaraјu programskim tsiljevima i standardima PIHMA -e za zavrshetak programa. U praksi ћe biti korishћene dodatne metode za odreђivanje akademskog nivoa kompetentnosti litsentsiranih akupunkturista vishe od 5 godina.

O školi

Pitanja