Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Uvod

NIU Rori Meiers Tsollege of Nursing posveћen јe stvaranju tsјelozhivotnih uchenika koјi ћe se istitsati u svoјoј sestrinskoј kariјeri i biti prepoznati kao voђe koјi brigu i zdravlje drushtva drzhe u prvom planu svoјih vriјednosti.

Nazvan po Rose-Marie "Rori" Mangeri Meiers, koledž generishe znanje istrazhivanjem u nezi, zdravstvu, interdistsiplinarnim naukama i obrazuјe lidere u sestrinstvu za unapreђenje zdravstvene zashtite na lokalnom i globalnom nivou. NIU Meiers pruzha inovativnu i uzornu zdravstvenu zashtitu, nudi pristup raznovrsnoј grupi onih koјi se bave tom profesiјom i oblikuјe buduћnost sestrinstva kroz voђstvo u polititsi.

Osnovan 1932. godine, NIU Meiers јe drugi po velichini privatni univerzitetski koledž za negu u SAD-u i odrazhava intelektualnu radoznalost, dinamichnost i kvalitet karakteristike NIU-a. Prvo kao odeljenje, zatim odeljenje, a sada nezavisni koledž, nashi BS, MS, DNP i PhD programi svetske klase pruzhaјu obrazovnu osnovu za pripremu sledeћe generatsiјe sestara. Diplomtsi NIU Meiers i njeni fakulteti pretecha su u novoј eri sestrinstva, gde јe igranje vodeћe uloge u postizanju izvrsnih ishoda za patsiјente i zdraviјe globalno drushtvo prioritet.

Lokacije

  • Manhattan, Сједињене Америчке Државе

Pitanja