Keystone logo
NOVA University Lisbon - National School of Public Health Постдипломски курс дигиталног здравља
NOVA University Lisbon - National School of Public Health

Постдипломски курс дигиталног здравља

Online Portugal

27 Weeks

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

17 Sep 2024

02 Oct 2024

EUR 3.500 *

Blended, Učenje na daljinu

* апликација има цену од 51,00 € (неповратно)

Uvod

Будућност дигиталног здравља у вашим рукама

Будите промена која је потребна вашој институцији!

Постдипломски курс из дигиталног здравља је међународни курс који промовишу Национална школа за јавно здравље (НСПХ НОВА), НОВА ИМС и НОВА Медицал Сцхоол.

Фокусиран на дигиталну трансформацију

Његова мисија је да омогући професионалцима у здравственом сектору да убрзају промене снагом дигиталне трансформације у својим институцијама, стицање правих вештина за развој иновација и откривање нових могућности за дигитално здравље, за нове методе рада.

Глобални приступ

Са искусним и разноврсним тимом предавача са португалских и шпанских универзитета и здравствених институција, овај курс пружа свеобухватан преглед дигиталног здравља и обухвата различите предмете као што су организациона трансформација, дизајнирање пројеката дигиталног здравља, усвајање технологија и етичке и правне аспекте.

Припремљен за промене

Фокусиран на побољшање квалитета неге и здравствене заштите пацијената кроз Дигитално здравље, студент ће истражити стратегије за стварање и имплементацију нових успешних окружења. Биће одржане 3 импресивне радионице, директно из Лисабона (Португал) и Барселоне (Шпанија) које ће се бавити индивидуалним потребама ученика у областима дизајнерског размишљања, иновација пацијената и дигиталне здравствене технологије.

Нека се то деси

Током курса, студенти ће развити решење које ће бити представљено у Питцх панелу кључних актера у дигиталном здрављу. Победнички пројекат ће имати праву подршку да то и оствари.

Зашто Национална школа јавног здравља?

Глобална референца

Током свог више од 50 година постојања, НОВА Национална школа јавног здравља ( NOVA NSPH ) одиграла је водећу улогу у развоју науке о јавном здрављу.

Место за вође

Кроз консолидовану и разноврсну понуду обуке, у настави усмереној на ученика, у блиској артикулацији са истраживањем, и уз снажну везу са праксом, школа је, од свог оснивања, промовисала обуку критичне масе високо диференцираних професионалаца.

Истраживање за заједнице

Школа води и учествује у конкурентним истраживачким пројектима, у истраживачкој култури вођеној садашњим и будућим изазовима јавног здравља, фокусираних на иновације и друштвени утицај.

Свет прилика

Успех институције чине наши људи, а то се стално појачава динамиком, активним укључивањем и јачањем заједнице NOVA NSPH , наставног особља, истраживача, особља и партнера, у чему наши студенти и алумни заузимају истакнуто место. улога.

Idealni studenti

Prijem

Nastavni plan i program

Ishod programa

Program Školarina

Izjave studenata

Why study at NOVA University Lisbon - National School of Public Health

Program delivery

O školi

Pitanja