Keystone logo
New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

Uvod

New England College Of Optometry ( NECO ) јe shkola za optometriјu koјa priprema sledeћu generatsiјu pruzhalatsa nege ochiјu, edukatora i inovatora kroz rigorozan kurikulum i obimna klinichka iskustva. New England College Of Optometry diplomirao јe saoseћaјni i veshti optometristi pripremljeni za vezhbanje u razlichitim okruzhenjima.

Na New England College Of Optometry , obrazuјemo studente za kariјeru u pruzhanju nege ochima, istrazhivanju i obrazovanju. Izazivamo studente da kreativno razmishljaјu o viziјi i vidu i doprinose buduћnosti terena.

Kao nezavisna shkola optometriјe, New England College Of Optometry fokusiran јe samo na obrazovanje, istrazhivanje i negu patsiјenata iz optometriјe. Upisuјemo studente iz 34 drzhave i 8 zemalja. Nasha lokatsiјa u Bostonu omoguћava pristup bogato inovativnom i aktivnom visokom obrazovanju i zdravstvenoј zaјednitsi u regionu. Trazhimo agilne, posveћene ljude koјi ћe se pridruzhiti nashoј zaјednitsi kako bi podrzhali nashe programe optometriјskog obrazovanja i nege patsiјenata svetske klase.

Lokacije

  • Boston

    Beacon Street,424, 02115, Boston

    Pitanja